Gastro Kaynak: Hibya Haber Ajansı 28.08.2024 14:00 Güncelleme: 23.08.2024 07:28

Muratbey yenilikçi ve leziz peynir çeşitleriyle yeniden WorldFood İstanbul'da

Türkiye'de özel peynirler kategorisinin lideri "Muratbey", Türk gıda sektörünün önemli buluşma platformu olan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood İstanbul'a katılacak. Muratbey, "peynire doyasım var" dedirten zengin inovatif ürün çeşitleriyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bu büyük organizasyonda yerini alacak.
Muratbey yenilikçi ve leziz peynir çeşitleriyle yeniden WorldFood İstanbul'da

Türkiye’de özel peynirler kategorisinin lideri “Muratbey”, Türk gıda sektörünün önemli buluşma platformu olan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood İstanbul’a katılacak. Muratbey, “peynire doyasım var” dedirten zengin inovatif ürün çeşitleriyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bu büyük organizasyonda yerini alacak.

Türk gıda sektörünün önemli buluşma platformu Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood İstanbul, birçok yeni ürün ve en son teknolojileri gıda sektörüne tanıtmaya hazırlanıyor. 32. WorldFood İstanbul, 3-6 Eylül günlerinde 80 ülkeden 900’ü aşkın satın almacıyı Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırlayacak. Türkiye’nin yerli peynir markası Muratbey, geçtiğimiz yıl katıldığı fuara zengin inovatif ürün çeşitleriyle bu yıl da katılacak.

Muratbey yeni pazarlarda Türkiye’yi başarıyla temsil ediyor

İhracat çalışmaları hakkında bilgi veren Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, “İhracat odaklı yatırımlarımıza ağırlık verirken ülkemizi sadece inovatif ürünlerimizle değil katıldığımız fuarlarla da global çapta temsil ediyoruz. ABD’deki en saygın fuarlarından Summery Fancy Food Show’a ve yine önemli bir ticari buluşma olan ECRM’ye katıldık.  Sağlıkla lezzeti buluşturan özel ürünlerimizi, Avrupa’daki SIAL Paris, Dubai’ deki Gulfood Fuarı gibi tüm önemli organizasyonlarda dünyanın büyük şirketleri ile buluşturuyoruz.  Bu fuar ile eş zamanlı ABD’deki önemli bir organizasyon olan GFI FOOD EXPO CHICAGO’da yer alacağız.  Bu yılın başında Berlin ve Köln’de tramvayları markamızın tasarımlarıyla giydirerek başlattığımız pazarlama faaliyetlerini sürdürüyoruz. Avrupa Birliği ülkelerinde açık hava mecralarındaki ve dijital medyadaki marka iletişim yatırımlarımıza devam ediyoruz. Muratbey olarak yarım yüzyılı aşan deneyimimizle olumlu “Türk Malı” imajını destekleyerek ülkemizi yeni pazarlarda en iyi şekilde temsil ediyoruz.” dedi.

Muratbey, tüm dünyayı sağlıklı, inovatif ve leziz peynirlerle buluşturuyor

Yönetim Kurulu Başkanı Erol, “WorldFood İstanbul; bilgi alışverişi sağlamak, inovasyonu teşvik etmek ve gıda sektöründe yeni fikirlerin tanıtılmasına destek olmak adına düzenleniyor. İnovasyon odaklı bir marka olarak burada yer almayı önemsiyoruz. Avrupa Birliği, Ortadoğu ülkeleri, Uzakdoğu ülkeleri, ABD ve Türki Cumhuriyetler ağırlıklı olmak üzere 5 kıtadan onlarca ülkeye ihracat yapıyoruz. Turquality’nin bize kattığı güçle 2018’den beri Türkiye’den Almanya, Fransa, İngiltere, Belçika, Danimarka, Avusturya ve Hollanda başta olmak üzere AB ülkelerine sürekli yükselen bir grafikle peynir ihraç ediyoruz.  Burgu, Kaymaklı, Topi, Sürmeli, Misto, D vitaminli peynirlerimizle birlikte yöresel çeşitlerimizi de içeren geniş bir ürün gamı ile ihracat yapıyoruz. Zengin ürün içeriğimizle WorldFood İstanbul’da bu yıl da yerimizi alacağız” dedi.

Muratbey Sosyal Medya Hesapları:

https://www.instagram.com/muratbeypeynir/

https://twitter.com/MuratbeyPeynir

https://www.facebook.com/MuratbeyPeynir

https://www.youtube.com/muratbeypeynir/