Magazin Kaynak: Ahmet Münir EREN 26.05.2024 13:16

Murat Balcı ve Annesi Saliha Balcı'dan Duygusal Sürpriz

Son dönemde arka arkaya çıkardığı şarkılar ve sahne performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Murat Balcı, bu kez annesi Saliha Balcı'yla birlikte kamera karşısına geçti.
Murat Balcı ve Annesi Saliha Balcı'dan Duygusal Sürpriz

Annesinin en sevdiği şarkılardan biri olan, söz ve müziği Orhan Gencebay’a ait “Seni Buldum Ya” adlı eseri yeniden yorumlayan ikilinin heyecanı gözlerden kaçmadı. Düzenlemesini Tekir’in yaptığı, klibini ise Ecem Gündoğdu’nun çektiği şarkı, Murat Balcı’nın annesine verdiği en özel hediye olarak dikkat çekiyor. 


"Bu, annemin hiçbir zaman peşinden gidemediği en büyük hayaliydi. Ben de vazgeçtiği kendi hayatını eşine ve çocuklarına adayan anneme, Anneler Günü'nde küçücük de olsa böyle bir hediye vermek istedim." diyen Murat Balcı, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Aynı zamanda benim hayatımın, geçmiş ve gelecek tüm kariyerimin en özel işi bu. En değerlim annem ve oğlum (golden retriever) Balcan’la beraber bir klip çekiyor ve şarkı söylüyoruz. Daha güzel ne olabilir?"

Şarkı çıkmadan önce stüdyodan yapılan paylaşımıyla TikTok’ta 300 bine yakın izlenen ve yüzlerce video çekilen “Seni Buldum Ya”, Murat Balcı’nın doğum günü olan 24 Mayıs Cuma günü tüm platformlarda yerini aldı.