Magazin Kaynak: NİLAY KARAKAŞ FİLİZ 03.09.2024 08:18

Murat Balcı hız kesmiyor

Son dönemin çok konuşulan isimlerinden Murat Balcı, sevenlerini arka arkaya yaptığı ve yer aldığı projelerle adete üretim yağmuruna tutmaya devam ediyor.
Murat Balcı hız kesmiyor

Annesi Saliha Balcı’yla düet yaptığı Orhan Gencebay şarkısı “Seni Buldum Ya”’nın hemen arkasından çıkardığı, klibinde Müjde Uzman’ın da yer aldığı, çok ses getiren teklisi “Nasıl Unuttum Seni” çıkalı daha 1 ay olmadan; sanatçı bir sonraki şarkısı için yine stüdyoya girdi. 


Eylül ayında sevenleriyle buluşturacağı “Heyecanım” adlı yeni şarkısı için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Balcı; “Arka arkaya çıkaracağımız 9 şarkı şimdiden hazır. Bi tane duet, bir rap cover, diğerleri de sıfır km şarkılar. Bi tane de beni acayip heyecanlandıran bir tribute albümde yer alacağım ama şimdilik onu söyleyemiyorum, sürpriz ” şeklinde açıklama yaptı. 

“Bu iş kalabalığı güzel de keşke aşk hayatım da bir o kadar ıssız olmasa” diyen sanatçıyı yeni sezonda tvde de 2 farklı dizi projesiyle birden izleyeceğiz. 

Bunun yanısıra sezon içinde bir tane de büyük bir muzikal tiyatro oyununda yer alacağı konuşulan Balcı, projelerin isimlerini şimdilik sır gibi saklıyor ve ekliyor: “oyunculuğa 3 yıl kadar ara verdikten sonra bu kadar beklemeye değmiş dedirtecek projelerle izleyici karşısına çıkacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum.”