Yerel Yönetimler Kaynak: Hibya Haber Ajansı 06.09.2024 16:00 Güncelleme: 04.09.2024 09:56

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi, Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi'nde bulunan Menteşe Gençlik Merkezi'nde psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaya başlıyor.
Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti

Muğla Büyükşehir Belediyesi sosyal projeleriyle vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Büyükşehir belediyesi son olarak Menteşe Belediyesi ile birlikte üniversite öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu Kötekli Mahallesi’nde ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilecek olan psikolojik danışmanlık hizmeti, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ana kampüsüne yakın bir konumda bulunan Menteşe Belediyesi Gençlik Merkezi'nde verilecek. Bu sayede, üniversite öğrencilerinin danışmanlık hizmetine ulaşması oldukça kolaylaşacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Psikolog Bahadır Bozyer “Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi Kötekli Mahallesinde bulunan Gençlik Merkezinde ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye başlıyoruz. Vatandaşlar ve üniversite öğrencilerinden bireysel danışmanlık hizmetinden faydalanmak isteyenlerin randevu alması yeterli olacak.” dedi.