Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Haber Merkezi 05.08.2024 09:51

Mücevher dünyasının kalbi yine İstanbul'da atacak

Dünya mücevher sektörünün, İstanbul'daki yılın ikinci uluslararası buluşmasında, ücretsiz online ziyaretçi kayıtları başladı. 02-05 Ekim tarihlerinde 1.000'den fazla markanın katılımıyla Elmas Kule sponsorluğunda düzenlenecek IJS Istanbul Jewelry Show'u, yurt içi ve yurt dışından 26 binin üzerinde sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Mücevher dünyasının kalbi yine İstanbul'da atacak

Mücevher dünyasının sektördeki en önemli uluslararası buluşmalarından olan IJS Istanbul Jewelry Show’da altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, değerli ve yarı-değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine-ekipman ve yan sanayi, kasa, yazılım, lojistik ile aydınlatmanın dahil olduğu bir çok ürün grubu bir arada sergilenecek.

IJS etkinlikleri sektör profesyonellerine ilham olacak

Informa Markets tarafından Elmas Kule sponsorluğunda düzenlenecek olan IJS Istanbul Jewelry Show’da, uluslararası mücevher sektörünün geleceğine bugünden yön veren etkinlik ve sunumlar da gerçekleştirilecek. Dünyanın bir numaralı trend belirleyici firması WGSN’in, IJS için özel olarak hazırladığı ve fuar sırasında sunumunu yapacağı trend raporu, mücevher üreticilerinin 2025 koleksiyonlarına ilham olacak. IJS Istanbul Jewelry Show’un Ekim buluşması, Mücevher İhracatçıları Birliği ile ortaklaşa gerçekleştirilen ve kuyumculuk alanında sanata ve sanatçılara değerli katkılar sunan "Art for Jewellery: Inspiration Hub" etkinliği ile mücevherin ustalarının en yeni koleksiyonlarını sergilediği Designer Club özel bölümüne de ev sahipliği yapacak.

IJS Istanbul Jewelry Show’un Ekim ayındaki uluslararası buluşması takip etmek isteyen sektör profesyonelleri https://bit.ly/ijsziyaretcikayit linki üzerinden ücretsiz online ziyaretçi kayıtlarını oluşturabilirler.