Müzik Kaynak: UĞUR ONUR URHAN 06.08.2024 16:00 Güncelleme: 05.08.2024 21:25

MOD10, yaz konserlerine Bandırma'dan başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı MOD10 Gençlik Orkestrası, Ağustos ayı içerisinde 8 farklı noktada gerçekleştireceği turne kapsamındaki yaz konserlerine Bandırma Meydanı'ndan başladı.
MOD10, yaz konserlerine Bandırma'dan başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Orkestra Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren MOD10 Gençlik Orkestrası bu ay içinde şehrin farklı noktalarında gerçekleştirecekleri 8 konserden oluşan yaz turnesine, Bandırma Meydanı’ndan başladı.

8- 18 yaş arasında birbirinden yetenekli 45 gençten oluşan orkestra, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Sanatçısı Umut Ayral’ın şefliğinde; “Ben Böyleyim”, “Mest Oldum”, “Ara Beni Lütfen”, “Pencereler Önünde”, “Leyla’m”, “Gözyaşlarım Anlatır”, “Gitme Sana Muhtacım”, “Dudu”, “Ne Haber Aşktan” “Anlamazdın”, “Alışamadım”, “Ah Bu Ben”, “Sevenler Ağlarmış”, “Hangimiz Sevmedik”, “Kan ve Gül” gibi Türk Pop Müziğinin seçkin eserlerini seslendirdi.

Konser, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yılına ithafen Norm Ender tarafından yapılan “Parla” şarkısıyla final yaptı. Bandırmalılar, konsere büyük bir ilgi göstererek şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Daha önce böyle bir fırsatı olmadığını söyleyen MOD10 Gençlik Orkestrası üyelerinden Yaşar Can Önal “Okul gruplarında çaldım. Sağ olsun belediye başkanımız da bize böyle bir şeye vesile oldu ve bize böyle güzel bir konser sundu. Belediye Başkanımız Ahmet Akın’a buradan çok teşekkür ediyorum destekleri için.” dedi.

MOD10’un Ağustos ayında gerçekleşecek diğer yaz konserlerinin takvimi şöyle:

''8 Ağustos Perşembe Edremit Akçay Kordon''

''10 Ağustos Cumartesi Ayvalık Kırlangıç Fabrika yanı''

''13 Ağustos Salı Erdek Meydan''

''15 Ağustos Perşembe Sındırgı''

''19 Ağustos Pazartesi Gönen Meydan''

''27 Ağustos Salı Marmara Avşa Adası''

''31 Ağustos Cumartesi Altıeylül Kuvayı Milliye Meydanı''