Müzik Kaynak: ŞAFAK GÜVEN 15.08.2024 14:00 Güncelleme: 14.08.2024 15:15

MOD10 Gençlik Orkestrası, Erdek'te konser verdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Orkestra Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren MOD10 Gençlik Orkestrası, yaz turnesi kapsamında Erdek'te sahne aldı.
MOD10 Gençlik Orkestrası, Erdek'te konser verdi

Umut Ayral’ın şefliğinde 8-18 yaş arasında yetenekli 45 gençten oluşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı MOD10 Gençlik Orkestrası, Erdek Meydan’da sahne aldı. 

MOD10 Gençlik Orkestrası, yaz turnesi kapsamında Ağustos ayı boyunca 8 konsere imza atacak.

MOD10 Gençlik Orkestrası konserini izleyen müzisyen Özer Atik, "Erdek’te harika bir konser seyrettim. 8-18 yaş arasındaki genç müzisyenler çok güzel müzik yaptılar. Bu işin hakkını verdiler. Yaşları bu kadar genç olmasına rağmen performansları çok iyiydi. Yolları açık olsun. Bu sene Erdek’te gördüğüm en güzel etkinlikti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın’ı çok seviyorum. Ben Gönen damadıyım. Kendisini geçmiş yıllardan beri tanırım. Kendisinden bir ricam var. Bu çocuklara, Balıkesir’in öz kaynağına desteklerini esirgememesini istiyorum. Zaten çok desteklediğini biliyorum. Gençlerimize destek olduğu için Başkan Ahmet Akın’a çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.