Teknoloji Kaynak: Hibya Haber Ajansı 12.09.2024 11:00 Güncelleme: 12.09.2024 11:23

Milli ara sonrası Avrupa'daki oyuncularımızın lig maçları Tivibu'da

Türk Telekom'un televizyon platformu Tivibu, A Milli Türkiye Futbol Takımı'nın Avrupa'da boy gösteren oyuncularının mücadelelerini ekrana taşımaya devam ediyor. Avrupa'nın dev takımlarında mücadele eden Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız gibi yıldız oyuncularımızın lig maçları Tivibu üzerinden S Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor.
Milli ara sonrası Avrupa'daki oyuncularımızın lig maçları Tivibu'da

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, milli oyuncularımızın maçlarını ekrana taşıyor. Real Madrid, Inter, Juventus gibi önemli takımlarda boy gösteren milli futbolcularımızın lig maçları Tivibu üzerinden S Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor. Milli Takım’ın genç yeteneği, Real Madrid’de forma giyen Arda Güler, sezona formda başlayan Juventus’lu Kenan Yıldız ve Inter’in tecrübeli yıldızı Hakan Çalhanoğlu’nun lig maçları, Tivibu’da izlenebiliyor.

Ballon d’Or adayı Hakan Çalhanoğlu Tivibu’da

İspanya’da harikalar yaratan, İzlanda ve Galler karşısında oynadığı futbolla gözleri üstüne çeken Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler’in 14 Eylül Cumartesi günü saat 22:00’da çıkacağı Real Sociedad deplasmanı mücadelesiyle sezona 10 numaralı formayla Juventus’ta formda başlayan milli oyuncumuz Kenan Yıldız’ın 14 Eylül Cumartesi 19:00’da başlayacak olan Empoli deplasmanı mücadelesi Tivibu’da yer alacak. 21 yıl sonra ilk kez Ballon d’Or adayı gösterilen Türk oyuncu olan Hakan Çalhanoğlu’nun Inter ile Monza deplasmanındaki mücadelesi ise 15 Eylül Pazar günü 21:45’te Tivibu üzerinden S Sport’tan canlı yayınlanacak.

Tivibu ile Serie A, La Liga, Bundesliga’nın yanı sıra NBA, Basketbol Şampiyonlar Ligi, EuroLeague, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi ve İspanya Kral Kupası gibi pek çok spor organizasyonu ekrana taşınıyor. Tivibu’da yer alan S Sport, Eurosport gibi spor kanallarıyla sporun her alanında birçok yarış ve müsabaka takip edilebiliyor.