Halkbank web
Ekonomi Kaynak: SEMA SEZEN 04.08.2024 11:32

Miele Türkiye'nin Yeni Pazarlama Direktörü Hande Çokçetin Tiryaki Oldu!

Beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin dünyaca ünlü Alman markası Miele'nin Türkiye operasyonlarında üst düzey yeni bir atama gerçekleşti. Hande Çokçetin Tiryaki, Miele Türkiye'nin yeni Pazarlama Direktörü olarak göreve başladı.
Miele Türkiye'nin Yeni Pazarlama Direktörü Hande Çokçetin Tiryaki Oldu!

Dünyanın önde gelen premium ev aletleri üreticisi Miele, Türkiye operasyonlarında üst düzey bir atama gerçekleştirdi. Miele Türkiye Pazarlama Direktörü görevine Hande Çokçetin Tiryaki getirildi. Kariyerine 3M Türkiye Pazarlama Koordinatörü olarak başlayan Tiryaki, 2012-2024 yılları arasında Colgate-Palmolive bünyesinde pazarlama alanında farklı departmanlarda çalışmalarını sürdürdü. Son olarak Kişisel Bakım Ürünleri kategorisinde Afrika-Avrasya bölgesinden sorumlu Pazarlama Direktörü olarak görev aldı. Pazarlama sektöründe 15 yıllık deneyime sahip Hande Çokçetin Tiryaki, Miele Türkiye Pazarlama Direktörü olarak göreve başladı.

Hande Çokçetin Tiryaki, 2009 yılında TED Kolejinden mezun oldu. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladıktan sonra, Galatasaray Üniversitesi’nde İşletme yüksek insansı yaptı.