Mersin Kaynak: Hibya Haber Ajansı 06.01.2024 02:20 Güncelleme: 05.01.2024 18:53

Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti'nin kuruluş yıl dönümü kutlandı

Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti'nin 4'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti'nin kuruluş yıl dönümü kutlandı

İçel Sanat Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ruhsar Uçar, cemiyetin 4. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yönetim kurulu üyelerine İçel Sanat Kulübü’nde yemekli kutlama düzenledi. Yemeğe İçel Sanat Kulübü Başkanı Fatih Alkar da katıldı.

Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı A. Vahap Şehitoğlu, MEİGDER’in yaş yılı pastasını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte keserek Uçar’a teşekkür etti.

Başkan Şehitoğlu, yaptığı açıklamada, kısa adı MEİGDER olan Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyeti’nin kurulduğundan bu yana ki süreçte internet gazeteleri ve çalışanlarının hak ve istemlerinin yerine getirilmesinde Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu çatısı altında her iki kuruluştan da yardım alarak ciddi mücadeleler verdiklerini ve bunun meyvesini de topladıklarını söyledi.

Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle özellikle bu yıl Mersin’de gazetecileri zorlu günlerin beklediğini savunan Şehitoğlu, internet gazetelerinin, Mersin’de ki tüm belediye, oda ve borsaların her ay verecekleri düzenli banner ve tanıtım yazılarına ihtiyaç duyacaklarını belirtti.