Kültür Sanat Kaynak: Musa ALİOĞLU 25.03.2024 15:48

Mehmet Erdem Hayranlarını Büyüledi

Bu yıl 10. sezonu ile yıldız isimleri müzikseverlerle buluşturan Istanbul Night Flight, unutulmaz bir geceye imza attı. 24 Mart Pazar akşamı, Ankara CSO sahnesinde Ahmet KAYA | Mehmet Erdem şarkıları ile seyircilere benzersiz bir deneyim yaşattı.
Mehmet Erdem Hayranlarını Büyüledi

Event Across Turkey organizasyonu ile gerçekleşen “Istanbul Night Flight” konser serisi, 10.sezonu ile müziğin yıldızlarını ağırlamaya devam ediyor. 24 Mart akşamı gerçekleşen An Epic Symphony&Mehmet Erdem konseri, 2000 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Ahmet Kaya’yı Ankara CSO sahnesinde verdiği konserle bir kez daha andı.

 

 

Mehmet Erdem sahne performansı ile hayran bıraktı!

 

Sahneye çıktığı andan itibaren seyirciyi etkisi altına alan Mehmet Erdem, geniş repertuarıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Ahmet Kaya’nın unutulmaz eserlerini seslendiren Erdem, dinleyicilere anlamlı bir gece yaşattı.

 

Konserin sonunda, sahneye bıraktığı enerjiyle salonu dolduran dinleyiciler, Mehmet Erdem ve An Epic Symphony’nin sahne performansını ayakta alkışladılar.

 

Konser serisi; ORAN Açık Hava’da 6 Haziran An Epic Symphony § Ahmet KAYA | Mehmet Erdem, 7 Haziran An Epic Symphony & Pentagram, 9 Haziran An Epic Symphony & Hayko Cepkin ve Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda 10 Haziran Pazartesi akşamı Sibel Can & Hüsnü Şenlendirici ile devam edecek.