Sağlık 09.04.2018 14:22

Medicana Ne Demek Olduğunu Biliyor

Medicana Sağlık Grubu, Evde Bakım Derneği işbirliğiyle kanserli hasta yakınlarının yaşadıkları sorunların konuşulacağı "Onkoloji Hastalarında Tedavi Yaklaşımları ve Evde Bakım" başlıklı bir konferans düzenleyecek.
Medicana Ne Demek Olduğunu Biliyor

Kanserli hastaların evde bakımına, tedavi sürecinde hasta yakınlarının yaşadıklarına, onkoloji hastalarının tanısından, tedavisine kadar pek çok önemli başlığın ele alınacağı etkinlik, 10 Nisan’da Medicana International İstanbul Hastanesi’nde gerçekleştirilecek.  

Kanser haftası kapsamında düzenlenecek “Onkoloji Hastalarında Tedavi Yaklaşımları ve Evde Bakım” başlıklı etkinlik, hasta yakınlarının yaşadığı sorunlara odaklanacak. Yakınları kanser tedavisi gören herkese açık ve ücretsiz olacak etkinlik; hastaların fiziksel bakımından psikolojik gereksinimlerine, ilaçlarının takibinden beslenmesine kadar hemen tüm ihtiyaçlarının karşılanmasında en büyük desteği sağlayan hasta yakınlarını bir araya getirecek.

Türkiye’de yaşayan tüm hasta yakınlarına ulaşmayı hedefleyen Medicana Sağlık Grubu, aynı zamanda sosyal medya hesaplarından #nedemekolduğunubilirim etiketiyle paylaşımlar yapacak.

Hasta Yakınları Sağlık Profesyonelleriyle Buluşuyor

Medicana International İstanbul Hastanesi’nin Konferans Salonu’nda 10 Nisan Salı günü düzenlenecek ve tüm gün sürecek konferansta, kanser hastalığının tanınmasından hastalığın tedavisine, evde kanserli hasta bakımından palyatif bakım yaklaşımlarına kadar hasta yakınlarına rehberlik edecek çok önemli başlıklar konuşulacak.

Onkoloji Hastalarında Tedavi Yaklaşımları ve Evde Bakım Konferansı’na, sağlık sektörünün saygın hekim ve uzmanlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarından temsilciler konuşmacı olarak katılacak. Uzmanlar, kanser tedavisi süresince hastanın bakımında kritik bir rol üstlenen hasta yakınlarının, fiziksel ve ruhsal sağlığının korunması ve iyileştirilmesi amacıyla tavsiyeler de paylaşacak.