Kültür Sanat Kaynak: BURHAN AKDAĞ 27.08.2024 09:09

Maximum Uniq Açıkhava'da yaz yeni başlıyor

İstanbul'un kültür, sanat ve eğlence hayatının en keyifli etkinlik mekanlarından Maximum Uniq Açıkhava'da eğlence Eylül ayında tüm hızıyla devam edecek. Mekan Eylül ayı boyunca tiyatro oyunları, konserler, müzikaller ve dans gösterileriyle yıldız isimleri sahnesinde ağırlayacak.
Maximum Uniq Açıkhava'da yaz yeni başlıyor

7000 kişilik dev kapasitesi ve farklı etkinlikleriyle Maximum Uniq Açıkhava'da maraton, 1 Eylül'de Pop müziği bir zaman makinesinde yorumlaması ile tanınan müzik kolektifi Postmodern Jukebox'la başlayacak. 3 Eylül'de Türk müziğinin güçlü sesi Sertab Erener, 6 Eylül'de Kuzeyin Oğlu Volkan Konak ve 7 Eylül'de Türk pop müziğin yıldız ismi Hande Yener Maximum Uniq Açıkhava sahnesinde olacak. 8 Eylül'de unutulmaz şarkılarıyla Serdar Ortaç, 13 Eylül'de başarılı grup Dolu Kadehi Ters Tut ve 14 Eylül'de yeni sahne konsepti 'Erol Evgin'le Dans Et'le Erol Evgin konser maratonuna devam edecek. 18 Eylül'de eğlenceli sahnesiyle Şevval Sam, 20 Eylül'de şarkıları ve yorumuyla son döneme damga vuran Melike Şahin, 21 Eylül'de tüm zamanların en iyi Dj'lerinden Carl Cox ve 29 Eylül'de Türk popunun yıldız ismi Kenan Doğulu Maximum Uniq Açıkhava'da sevenleriyle buluşacak.

TİYATRO DANS VE MÜZİK!

Maximum Uniq Açıkhava'da tiyatro oyunları, müzikal ve dans gösterileriyle eğlence katlanacak. 5 Eylül'de şöhreti sınırları aşan Anadolu Ateşi, 16 Eylül'de Şener Şen'in başrolünde yer aldığı Zengin Mutfağı, 19 Eylül'de etkileyici hikayesiyle Hamiyet Müzikal, 25 ve 30 Eylül'de Demet Akbağ ve Salih Bademci'nin yer aldığı kadrosuyla Aydınlıkevler Maximum Uniq Açıkhava'da olacak. 

BEYNELMİLEL BİR BULUŞMA

Beynelmilel Bir Buluşma isimli etkinlikle Selda Bağcan, Kym Mazelle, Kum ve Dj Artemis 28 Eylül’de Maximum Uniq Açıkhava’da, farklı müzik tarzlarının ve kültürlerin buluştuğu sıradışı bir buluşmaya imza atacak.

MAXIMUM UNIQ AÇIKHAVA EYLÜL AYI ETKİNLİKLERİ

1 EYLÜL PAZAR POSTMODERN JUKEBOX 

3 EYLÜL SALI SERTAB ERENER 

5 EYLÜL PERŞEMBE ANADOLU ATEŞİ 

6 EYLÜL CUMA VOLKAN KONAK 

7 EYLÜL CUMARTESİ HANDE YENER 

8 EYLÜL PAZAR SERDAR ORTAÇ 

13 EYLÜL CUMA DOLU KADEHİ TERS TUT 

14 EYLÜL CUMARTESİ EROL EVGİN’LE DANS ET 

16 EYLÜL PAZARTESİ ZENGİN MUTFAĞI 

18 EYLÜL ÇARŞAMBA ŞEVVAL SAM 

19 EYLÜL PERŞEMBE HAMİYET MÜZİKAL 

20 EYLÜL CUMA MELİKE ŞAHİN 

21 EYLÜL CUMARTESİ CARL COX 

25 EYLÜL ÇARŞAMBA AYDINLIKEVLER 

28 EYLÜL CUMARTESİ SELDA BAĞCAN 

29 EYLÜL PAZAR KENAN DOĞULU 

30 EYLÜL PAZARTESİ AYDINLIKEVLER 


-