Magazin 28.11.2023 01:48

MasterChef yarışmacılarından anlamlı ziyaret

"MasterChef Türkiye" yarışmasıyla tanınan yetenekli şefler Metin Yavuz, Yağız Özçelik ve Sergen Özen, Türk Kanser Derneği'ne bağlı Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ekibe Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman da eşlik etti.
MasterChef yarışmacılarından anlamlı ziyaret

Türkiye’nin “MasterChef” yarışmasıyla tanıdığı yetenekli şefler Metin Yavuz, Yağız Özçelik ve Sergen Özen, çok anlamlı bir ziyarette bulundu. Üç şef, 25 Kasım Cumartesi günü Nuri Mert Filiz’le birlikte Türk Kanser Derneği’nin İstanbul Şişhane’de bulunan Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’ne giderek hastalarla bir araya geldi.

KEYİFLİ SOHBETE KAVURMALI EKMEK EŞLİK ETTİ

Maddi imkânı kısıtlı kanser hastalarının kaldığı Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’nde bu sürpriz misafirlerin gelişiyle birlikte keyifli anlar yaşandı. Aralarında çocukların da olduğu kanser hastalarına moral veren şefler, yanlarında getirdikleri kavurmalı ekmekleri de dağıttı. Neşeli sohbetin sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi. Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, ekibe teşekkür etti.