Seyahat - Turizm Kaynak: AA 16.08.2024 08:55

MarinTurk'ün Göcek'teki işletmelerine 2024 Marina Mavi Bayrak Belgesi

MarinTurk Genel Müdürü Fahir Çam, "Mavi Bayrak Belgesi, yalnızca çevreye olan bağlılığımızın bir nişanı değil, aynı zamanda misafirlerimize sunduğumuz yüksek kaliteli hizmetin de bir göstergesi." dedi.
MarinTurk'ün Göcek'teki işletmelerine 2024 Marina Mavi Bayrak Belgesi

MarinTurk, Göcek'teki işletmeleri Village Port ve Exclusive ile "2024 Marina Mavi Bayrak Belgesi" kazandı.

Yıldız Holding'den yapılan açıklamaya göre, MarinTurk'ün iki işletmesi, 51 ülkede uygulanan Mavi Bayrak'ı almaya hak kazandı.

Göcek Büngüş Koyu'nda bulunan MarinTurk Village Port ile aynı beldedeki Poruklu Koyu'nda yer alan MarinTurk Exclusive, çevre, eğitim, güvenlik ve erişilebilirlik gibi birçok kritere sahip olduğu ve bu kriterlere uyumlu sürdürülebilir faaliyetleri dolayısıyla Mavi Bayrak aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen MarinTurk Genel Müdürü Fahir Çam, dünya çapında tanınan ve çevreye duyarlı turizmin simgesi haline gelen uluslararası ödülü kazanmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Çam, Göcek MarinTurk Marinaları olarak, çevreye duyarlılıklarını ve sürdürülebilirlik konusundaki kararlılıklarını bir adım daha ileriye taşıdıklarını ve Mavi Bayrak Belgesi'ni almaya hak kazandıklarını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Bu ödülle çevremize olan sorumluluğumuzu yerine getirmeye yönelik çalışmalarımızı bir kez daha teyit etmiş olduk. Bu başarı, titizlikle yürüttüğümüz çevre yönetim politikalarımızın ve ekibimizin özverili çalışmasının sonucudur. Mavi Bayrak Belgesi, yalnızca çevreye olan bağlılığımızın bir nişanı değil, aynı zamanda misafirlerimize sunduğumuz yüksek kaliteli hizmetin de bir göstergesi. Bu başarıyı gururla paylaşırken, çevreye olan bağlılığımızı daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz."