Yerel Yönetimler Kaynak: Hibya Haber Ajansı 01.09.2024 03:00 Güncelleme: 01.09.2024 12:28

Maral: Bu eseri yapmamızdaki sebep ahde vefamızdandır

Sanatçı Maral, son seslendirdiği eser olan "Burası neresi?" adlı şarkısını Elazığlı hemşehrilerine armağan ettiğini dile getirdi.
Maral: Bu eseri yapmamızdaki sebep ahde vefamızdandır

Maral, eseri hakkında; Elazığlı hemşehrilerinden güzel ve olumlu dönüşler aldığını belirterek “3 gündür eser hakkında oldukça güzel dönüşler alıyoruz. Yerel basın, sosyal medya, radyolar ve tüm gruplar eserle çok ilgililerdi ve bu eseri yapmamızdaki sebep de zaten ahde vefamız. Ben özellikle aziz şehir olan Elazığlı hemşehrilerime, dostlarımıza bu eseri armağan etmeyi çok arzuluyorum.”  dedi.

İlerleyen dönemde Elazığlılar ile bir araya gelebileceklerini söyleyen Maral, “Elbette ilerleyen dönemde halkıyla bir araya gelmeyi çok isterim. Zaten buradaki amaç böyle eserlerle hemşehrilerimizle bir araya gelerek, güzel şarkılar, türküler söylemek. Yakın tarihte, konser vermeyi heyecanla bekliyorum.” açıklamasını yaptı.

Gelecekte Elazığ'da bir klip çekebileceğini dile getiren Maral, “Güzel bir eser çıkartırsak bu klibi orada çekmek isteriz. Hatta “Kardeş Burası Neresi?” adlı eserimizin klibi de orda olacaktı fakat düğün ve sahnelerin çok yoğunlukta olduğu bir dönemdeyiz ve bu yoğunluktan kaynaklı orada klip çekemedik. Fakat Elazığ halkına borcumuz olsun, gelip orada güzel bir klip çekelim.” ifadelerine yer verdi.