Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 20.07.2024 16:00

Manhattan Fenerbahçe, Tatil Hissi Veren Atmosferiyle Büyülüyor

Bünyesinde Happy Moon's, İkon, Manhattan ve Little Buddha markalarını barındıran Happy Group; sektördeki 25. yılında yeni markalarla yurtiçi ve yurtdışındaki büyümesini sürdürüyor. Grubun en genç markalarından olan Manhattan Cafe; Fenerbahçe'de açılan yeni şubesinde, İstanbul'un en benzersiz lokasyonlarından birinde, dünya mutfağından seçkin lezzetleri büyüleyici bir ambiyans eşliğinde sunuyor. Mekanın geniş yemek ve içecek menüsüyle, etkileyici dekorasyonunun yanı sıra denize sıfır konumu ve sayfiye hissi yaratan atmosferiyle; birkaç saatliğine de olsa şehrin gürültüsü ve kaosundan uzaklaşıp bambaşka bir enerji alanına gireceksiniz.
Manhattan Fenerbahçe,    Tatil Hissi Veren Atmosferiyle Büyülüyor

3500 çalışanıyla dünyaya açılan bir marka haline gelen Happy Group; yeni şubelerle büyümeye devam ediyor. Grubun en genç ve dinamik markalarından olan Manhattan Cafe ise 2’nci şubesini Fenerbahçe Parkı içindeki ikonik mekanda açtı. Şehrin gürültüsü ve kalabalığından uzak, denizin hemen kenarındaki bu eşsiz mekanda dünya mutfağından seçkin lezzetler sunan Manhattan Fenerbahçe; konuklarını birkaç saatliğine de olsa her şeyden uzaklaştırıp, hatta İstanbul’da olduklarını bile unutturan bir deneyim yaşatıyor.

Günün her saati için özel tasarlanmış menüsünde; dünya mutfağından ilham alan imza lezzetlerinden, 8 saat pişen kaburgadan yapılan hamburger ve pizzaya kadar her zevke hitap eden seçeneklere yer veren Manhattan Fenerbahçe’nin, kendine özgü reçeteleri ile hazırlanmış özel sandviçleri, yeni nesil ve trend dünya lezzetleri ile hazırlanan kahvaltı menüsü de denemek isteyecekleriniz arasında… 

Şehrin Göbeğinde, Tatildeymiş Gibi Hissedeceksiniz

Mekanın açık kısmında, özel beyaz kumla çevrili ve içine konulan ateş çukurlarıyla etkileyici bir alana sahip olan Manhattan Fenerbahçe, dekorasyonunda kullanılan malzemeler ve renk geçişleri, mobilyalar ve ferah oturma alanlarıyla, yazlık bir yerde olma hissi veriyor. Tasarımı Mimar Pınar Hacıarioğlu, uygulaması Mimar Beril Şengül imzası taşıyan mekan; sadece yazın değil, deniz ve yeşilliğin ortasında her mevsimin tadını çıkacak şekilde dizayn edildi.

 

500 m2 kapalı, 370 m2 bahçe alanıyla oldukça geniş bir oturma alanıyla özel davet ve organizasyonlara da ev sahipliği yapmaya uygun olan Manhattan Fenerbahçe, iddialı mutfağı, bohem ve çağdaş stiliyle; şehrin içinde tatil atmosferi yaratan bir mekan olarak özellikle gençler için yeni bir cazibe merkezi haline geldi.