Yerel Yönetimler Kaynak: Hibya Haber Ajansı 06.09.2024 11:00 Güncelleme: 06.09.2024 11:17

Mamak'ta tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edildi

Mamak ilçesi Diriliş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 5. Etap kapsamında tamamlanan 267 konutun tapu teslim işlemleri başladı.
Mamak'ta tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edildi

Mamak İlçesi Diriliş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 5. Etapta tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. 52772 ada 3 parselde bulunan ve 10 bloktan oluşan 182 adet konutun teslim töreninde konuşan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin “Hiçbirinizi ayırt etmeden seviyorum. Bu konutları bizden önceki yönetim yaptı, tapuları vermek bize nasip oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Şahin, Ankara’nın en kolay ulaşılabilen Belediye Başkanı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Ben 5-10 yıl sonrasının hesabıyla değil, her günümü Mamak için nasıl daha verimli olabilirim kaygısıyla geçiriyorum, bunun için çalışıyorum” dedi. Yenilenen konutların depreme dayanıklı ve her türlü donanıma sahip olduğunun altını çizen Şahin “Mamak’ı Türkiye’nin en güzel ilçesi haline getireceğiz” dedi. Başkan Şahin “Allah yeni evlerinizde ağız tadıyla, bir arada oturmanızı nasip etsin."

Mamak Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen törende 182 tapu sahibine verildi. 85 adet konutun ise tapu teslim işlemlerinin devam ettiğini söyleyen Şahin, geriye kalan 52774 ada 6 ve 8 parselde bulunan ve 6 bloktan oluşan 196 adet konutun tapularının ise kat mülkiyet aşamasında olup, Mamak Belediyesi adına tescil edildikten sonra hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.