Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 01.08.2024 17:00 Güncelleme: 01.08.2024 17:32

Mamak Belediyesi'nden  "sokak hayvanları toplanıyor" iddialarına yanıt

Mamak Belediyesi'nden, dün akşam saatlerinde sosyal medyada ve çeşitli platformlarda yayılan "Mamak Belediyesi sokak hayvanlarını topluyor" iddialarına yanıt geldi.
Mamak Belediyesi'nden  "sokak hayvanları toplanıyor" iddialarına yanıt

Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada iddiaların aksine asılsız haberlerin halk arasında panik ve yanlış anlaşılmalara neden olduğu belirtilerek, sokak hayvanlarının korunması ve refahı için çalışmalara aralıksız devam edildiği açıklaması yapıldı.

Dün akşam saatlerinde Kartaltepe Parkı’ndaki sokak hayvanlarının toplanıldığı yönündeki haberlere ilişkin Mamak Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Belediye olarak sokak hayvanlarının korunması ve refahı için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edildiği aktarılan açıklamada şöyle denildi:

Bu tür yanlış bilgilendirmelerin önüne geçmek adına, vatandaşlarımızı yalnızca resmi kaynaklardan ve belediyemizin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalara itibar etmeye davet ediyoruz. Kartaltepe Parkı’ndaki sokak hayvanlarıyla ilgili daha fazla bilgi almak ya da belediyemize destek vermek isteyen vatandaşlarımızın, doğrudan belediyemizle iletişime geçmeleri önemle rica olunur."