Güncel - Yaşam Kaynak: BURHAN AKDAĞ 11.08.2024 14:00 Güncelleme: 09.08.2024 15:28

Mamak Belediyesi'nden sosyal medya üzerinden yapılan iddialara yanıt

Mamak Belediyesi, bir süredir sosyal mecralarda belediyenin logosunu kullanarak iddialarda bulunan "mamakbldytorpil" adlı Instagram hesabıyla ilgili yasal süreci başlattıklarını duyurdu.
Mamak Belediyesi'nden sosyal medya üzerinden yapılan iddialara yanıt

Mamak Belediyesi, bir süredir sosyal mecralarda belediyenin logosunu kullanarak mesnetsiz iddialarda bulunan “mamakbldytorpil” adlı Instagram hesabıyla ilgili yasal süreci başlattıklarını açıkladı.

Instagram hesabı üzerinden oluşturulan sahte hesaplarla ve sahte takipçilerle kirli emellerine ulaşmaya çalışanların belediye ve Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin hakkında ürettikleri iddiaların gerçeği yansıtmadığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Mamak Belediyesi, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve Başkan Yardımcılarının yanı sıra çeşitli siyasi isimleri de gönderilerinde etiketleyerek yalan ve provokatif paylaşımlarda bulunan Instagram hesabıyla ilgili başlatılan yasal süreci yakından takip etmektedir. Vatandaşlarımızdan, bu asılsız iddiaları göz ardı etmelerini ve en doğru bilgi için Belediyemizin resmi hesaplarından yapılacak açıklamaları dikkate almalarını önemle rica ediyoruz.''