Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 30.07.2024 15:00 Güncelleme: 30.07.2024 15:11

Maide Bolel Huzurevi Caddesi'nde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin gece mesaisi kapsamında Maide Bolel Huzurevi Caddesi'nde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları sabahın ilk saatlerine kadar devam ediyor.
Maide Bolel Huzurevi Caddesi'nde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor

Güvenli ve konforlu bir üstyapı için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kent genelinde çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ekiplerin gece mesaisi kapsamında Odunpazarı İlçesi Maide Bolel Huzurevi Caddesi’nde başlatılan asfalt onarım ve yenileme çalışmalarının ilk gününde, sabahın ilk ışıklarına kadar yoğun bir çalışma yürütüldü.

Cumhuriyet Bulvarı, Çankaya, Ihlamurkent, Vadişehir, Erenköy, Emek ve 71 Evler Mahalleleri ile Şehir Hastanesi gibi birçok noktaya ulaşımı kent içi trafiğe girmeden kolaylaştıran Maide Bolel Huzurevi Caddesi’nde ekiplerin gece mesaisi, 30.07.2024 saat 20.00 ile 31.07.2024 saat 08.00 aralığında da devam edecek.

Yetkililer, çalışma yapılan bölgede sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını, alternatif güzergâhları tercih etmeleri konusunda da uyarı yaptı.