Müzik Kaynak: Ali Naki Özkan 16.03.2024 19:39

Lvbel C5 Türkiye'de Günlük Dinlenmede 1 Numara

2024 yılına Spotify listelerinin 1 numaralı şarkılarına imza atarak başlayan Lvbel C5, Spotify Türkiye'in günlük en çok dinlenen sanatçısı.
Lvbel C5 Türkiye'de Günlük Dinlenmede 1 Numara

Kariyerinde daha önce birçok defa listelerde 1 numara olan Lvbel C5, şimdi de "DACIA X YATIYA (Remix)" hitiyle Spotify Türkiye Top 50 listesinin zirvesine çıkmayı başarmıştı. Prodüktörlüğünü Woohox'un üstlendiği bu başarılı şarkı daha uzun süre listelerde yerini koruyacak gibi duruyor.

2024’e zirvede giren bir başka Lvbel C5 mega hiti "DOĞUŞTAN BERİ HAKLIYIM (tmm)" da şu an listenin 5. sırasında. Böylece Lvbel C5, Top 50 listesinin ilk 5 şarkısında iki tane şarkı sokmasıyla nadir görülen bir başarıya imza atıyor. "DOĞUŞTAN BERİ HAKLIYIM (tmm)" 2024 yılını Spotify Türkiye Top 50 listesinin zirvesinde açmıştı ve iki ay gibi kısa bir sürede 42 milyon dinlenme rakamına ulaştı.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan “DACIA” şarkısının orijinali de uzun süre boyunca Spotify Türkiye Top 50 listesinin 1 numarası olarak yer aldı ve bugün 55 milyon dinlenmeye sahip.

Türkiye’nin en çok konser veren sanatçılarından biri olan Lvbel C5, Spotify’da 5 milyondan fazla aylık dinleyiciye sahip. Lvbel C5’ı 2024 yılının kalanında da yayınlayacağı hit adayı yeni şarkılarla konserlerde ve dijital platformlarda bolca dinlemeye devam edeceğiz.