Güncel - Yaşam Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 19.05.2024 17:12

Lova Yatak'ın Yeni Marka Yüzü Simge Oldu

Türkiye'nin rahat uyku markası Lova Yatak'ın marka yüzü pop müziğin sevilen ismi Simge oldu. Ünlü şarkıcının ''Miş Miş'' adlı şarkısını Lova Yatak için yeniden yorumladığı reklam filminde, markanın yeni sloganı "Benim Rahatım, Lova Yatağım" öne çıktı.
Lova Yatak'ın Yeni Marka Yüzü Simge Oldu

Doğanlar Mobilya Grubu’nun uyku markası Lova Yatak’ın yeni reklam filminde marka yüzü pop müziğin sevilen ismi Simge oldu. Simge’nin kamera karşısına geçtiği reklam filminde, herkesin rahatlık ve kaliteli uyku arayışını karşılayan Lova Yatak’ın, özel tasarımları, teknolojileri ve kullanıcının ihtiyaçlarına yönelik sunduğu uyku deneyimi dikkat çekiyor. 

 

Cheil Türkiye imzası taşıyan kampanyanın prodüksiyonunu Kala Film, yönetmenliğini ise Bora Ozan üstleniyor.

 

Lova Yatak'ın TV kanallarında ve dijital mecralarda yayınlanacak olan reklam filminde Simge, kişisel ihtiyaçlara uygun, özel teknolojilerle donatılmış, rahat ve konforlu uyku deneyimini izleyicilere kendi yaşantısından bir kesitle aktarıyor.

 

Reklam filminde farklı beklentiler için tasarlanan 4 farklı yatak modeli yer alıyor. Serinletici etkili Clima Effect, doğal uyku deneyimi sunan Duo Sense Bamboo, kusursuz uyum vadeden Maestro Hybrid ve enerjik sabahlara uyandıran Sportive Comfort modelleri izleyiciyle buluşuyor.