Magazin Kaynak: Musa ALİOĞLU 23.04.2024 14:24

Linet'in göz alıcı tarzı çok beğenildi

Müzik dünyasının sevilen sesi Linet, Selami Şahin Şarkıları 2 albümünde unutulmaz şarkılarından biri olan ''İçim Yanar Tenim Üşür''ü seslendirdi.
Linet'in göz alıcı tarzı çok beğenildi

Kendine özgü tarzı ve sanat anlayışını kusursuz bir şekilde sergileyen Linet, Dubai’de klip çekti. Dubai'nin nefes kesen manzarası eşliğinde çekilen klibin en dikkat çekici unsurlarından biri Linet'in kendi tasarladığı kıyafetler oldu.

 

İçim Yanar Tenim Üşür’ün duygusal derinliğine ve etkileyici atmosferine uygun olarak hazırlandığı klibiyle müzikseverleri büyüleyen Linet, şarkının konseptine uygun olarak özenle seçtiği ve bir kısmını kendi tasarladığı kıyafetleriyle adeta göz kamaştırdı.

 

Linet, proje detayları hakkında şu sözleri dile getirdi: ‘’Dubai’de bir konsere gittiğimde hem konsere hem de klip çekimine hazırlıklı bir şekilde gitmiştik. Büyük bir ekiple çalıştık ve Dubai'nin her köşesi gerçekten kartpostal gibi. Klipte de görüldüğü gibi, şarkının atmosferine uyacak olan o yakıcı güneş, altın kumları ve konsepte uygun kıyafetleriyle yerini buldu. İçim Yanar Tenim Üşür, Selami Şahin şaheserine layık bir çalışma oldu. Son zamanlarda kıyafetlerimi hep kendim seçiyorum, bazılarını da kendim tasarlıyorum. Beğeniniz için çok mutluyum, kıyafetlerim için son zamanlarda inanılmaz güzel tepkiler alıyorum. Ne mutlu bana.’’ dedi.