İstanbul Kaynak: Hibya Haber Ajansı 02.02.2024 11:00 Güncelleme: 02.02.2024 13:02

Küçükçekmece'ye 5 yılda 25 yeni park kazandırıldı

Küçükçekmece Belediyesi, yeni park, bahçe ve rekreasyon projelerini hayata geçirerek, kente 5 yılda 25 yeni park kazandırdı.
Küçükçekmece'ye 5 yılda 25 yeni park kazandırıldı

İlçe genelindeki park, yeşil alan ve sosyal donatı alanlarını artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçeye çocuk oyunları alanları, spor alanlarının da yer aldığı 25 yeni park kazandırdı.

Çocukların ve ebeveynlerin parklarda daha güvenli vakit geçirebilmeleri için Küçükçekmece Belediyesi tarafından ilçedeki 32 parka güvenlik kameraları da yerleştirildi. 

Yeşil alanlar başta olmak üzere mesire alanları, yürüyüş yolları, cadde ve bulvarların ağaçlandırılması çalışmalarına devam eden Küçükçekmece Belediyesi, mevsimlik çiçek dikimlerini de sürdürüyor. Sera üretim merkeziyle kendi çiçeklerini yetiştiren belediye, her yıl ortalama bir milyon 300 bin adet çiçek üretimi gerçekleştiriyor. Marangoz ve kaynak atölyesiyle parklardaki kent mobilyalarının da üretimini gerçekleştirirken, 5 yılda 4 bin adet kent mobilyası üreterek, vatandaşların kullanımına sundu.