Vakıf Katılım web
Kültür Sanat Kaynak: Ahmet Münir EREN 18.07.2024 14:00 Güncelleme: 18.07.2024 15:12

Küçükçekmece'de Film Yapım Atölyesi'nin Ağustos ayı kayıtları başladı

Küçükçekmece Belediyesi, sinema sanatına ilgi duyan ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen sinemaseverleri Film Yapım Atölyesi'nde sektörün ustalarıyla buluşturuyor.
Küçükçekmece'de Film Yapım Atölyesi'nin Ağustos ayı kayıtları başladı

Yaşar Kemal Sanat Evi’nde hayata geçirilen Küçükçekmece Film Ofisi bünyesindeki ücretsiz Film Yapım Atölyesi’nin ağustos ayı kayıtları başladı.

4 hafta sürecek atölyede; senaryo yazımından, yönetmenliğe, film çekim tekniklerinden filme bütçe bulma atölyeleri ile workshop gibi pek çok alanda çalışma gerçekleştirilecek. Film yapım atölyelerine devam eden sinemaseverlere İstanbul Aydın Üniversitesi’nden onaylı sertifika takdim edilecek. 

Küçükçekmece Belediyesi, Yaşar Kemal Sanat Evi’nde meraklılarına, mizahi yönlerini geliştirebilecekleri Karikatür ve Çizerlik Atölyesi’nin yanı sıra bir yerden başlamak isteyen film meraklılarına yönelik ''Reels Filmini Çek'' Atölyesi gerçekleştirecek. 

Reels Filmini Çek Atölyesi’nin yanı sıra Karikatürist Suat Özkan eğitmenliğinde gerçekleştirilecek Karikatür ve Çizerlik Atölyesi için son başvuru tarihi 26 Temmuz olarak belirlendi.