Ramazan Kaynak: Mustafa Ercan ORTAÇ 20.03.2024 16:54

Koruncuk Dostları iftar davetinde buluştu

Koruncuk Vakfı destekçileri, Ramazan ayının bolluk ve bereketini çoğaltmak için iftar yemeğinde bir araya geldi. Kız çocuklarını desteklemek için iftar yemeğinde buluşan Koruncuk Dostları arasında sivil toplum kuruluşlarından ve kurumlardan temsilciler de yer aldı.
Koruncuk Dostları iftar davetinde buluştu

Koruncuk Vakfı, Ramazan ayının birlik beraberlik atmosferini yaşamak ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla 17 Mart Pazar akşamı Wyndham Grand Kalamış Marina Otel’de destekçileriyle bir araya geldi.  

Bu anlamlı akşamda, Koruncuk Vakfı kız çocuklarına ve topluma yönelik sosyal sorumluluk projelerine destek veren iş dünyasının önde gelen temsilcilerinden Arçelikliler Derneği Başkanı Mehmet Ali Neyzi ve Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü Tekbaş da vardı.  

Koruncuk Vakfı'nın Yönetim kurulu başkanı Av. Dr. Figen Z. Samuray, iftar davetinde yaptığı konuşmada, “1979 yılından bugüne yarınlarımızın en büyük teminatı olan çocuklarımızı; ayakları yere basan, üreten, bilime inanan, sanatın değerini bilen bireyler olabilmeleri için gelişimlerine destek olmaktan hiç yorulmadık. Vakfımızın çalışmalarıyla da kızlarımızın özgüvenli, cesur ve kendi ayakları üzerinde durabilen genç kadınlar olması için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

İftar davetinden toplanan gelir ile Koruncukköylerde yaşayan kız çocuklarının eğitim hayatı ve temel ihtiyaçlarına yönelik projeler desteklenecek.