Konya Kaynak: Hibya Haber Ajansı 10.02.2024 03:00 Güncelleme: 10.02.2024 17:41

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Konferansları seyircisiyle buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Konferansları'nın Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Talha Bora Öge Kulu'da, Hayati İnanç Beyşehir'de, Dursun Ali Erzincanlı Kadınhanı'nda, Sıtkı Aslanhan Hadim'de, Bekir Develi Seydişehir'de Konyalılarla buluştu.
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Konferansları seyircisiyle buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin kültür, sanat ve eğitim hayatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği İlçe Şehir Konferanslarının Şubat ayı programları devam ediyor.

İlçe Şehir Konferanslarının Şubat ayı etkinliklerinde Hayati İnanç “Hayata Şiirden Bakmak” başlığında Beyşehir’de Konyalılarla bir araya geldi. İnanç, şiir okudu ve anılarını katılımcılarla paylaştı.İlçe Şehir Konferanslarının bir diğer konuğu Talha Bora Öge de Kulu’da gerçekleştirdiği şiir dinletisi ve keyifli sohbetiyle katılımcılardan büyük beğeni aldı.

Ayrıca Dursun Ali Erzincanlı Kadınhanı’nda “En Sevgiliye Şiir Dinletisi”, Sıtkı Aslanhan Hadim’de “Bilinçli Aile Güçlü Toplum” ve Bekir Develi de Seydişehir’de “Kudüs Bizim Neyimiz Olur?” başlıkları ile Konyalılarla bir araya geldi.

Bu kapsamda; Nurullah Genç 12 Şubat’ta Karapınar’da, Necmettin Nursaçan 13 Şubat’ta Güneysınır, 14 Şubat’ta Altınekin’de, Serdar Tuncer 15 Şubat’ta Akşehir 16 Şubat’ta Cihanbeyli’de, Gökhan Müftüoğlu 19 Şubat’ta Ereğli ile Çumra’da, 20 Şubat’ta Ilgın’da, Mustafa Karataş 22 Şubat’ta Bozkır, 23 Şubat’ta ise Sarayönü’nde Konyalılarla bir araya gelecek.