Spor 24.02.2018 19:19 Güncelleme: 25.02.2018 11:15

Koç Rams Kaldığı Yerden...

Türkiye Korumalı Futbol 1. Ligi Yasin Görkem Yazıcı Sezonu'nun açılış maçında, son 2 sezonun namağlup şampiyonu Koç Rams, ligin yeni takımlarından Uludağ Timsahlar'ı 48-0 mağlup etti.
Koç Rams Kaldığı Yerden...

Bertan ERMAN

Koç Rams, karşılaşmanın ilk hücum serisinde, Uludağ Timsahlar’a first down izni vermedi ve hücumda maçı domine etti. Rams, ilk hücum serisinin sonunda, oyun kurucu David Whipple’ın 30 yarda uzaklıktan attığı pası gol bölgesinde tutan wide receiver Ozan Özcan, karşılaşmadaki ilk touchdownı yapmış oldu. Ekstra golün de sayı olmasıyla İstanbul ekibi, maçta 7-0 öne geçti. Daha sonra, running back Taha Çokadar’ın 2 yardalık koşu oyunundan bulduğu touchdown ile farkı çift hanelere çıkaran Koç Rams, çeyreğin son hücumunda, Uludağ Timsahlar’ın gerçekleştirdiği pas oyununda, Harun Emre Eren’nin interceptionı ile yeni bir hücum hakkı elde etti.

İkinci çeyreğe 14-0 önde giren Koç Rams, interception sonrası gerçekleştirdiği hücum serisinin sonunda, David Whipple’ın 6 yarda uzaklıktan attığı pası gol bölgesinde yakalayan Kaan Özer ile bir touchdown daha buldu. Ekstra sayının gol olmasıyla birlikte Bordo Siyahlılar, skoru 21-0’a getirdi. Maçın ilk yarısına damgasını vuran Whipple’ın, 21 yardalık pas oyunundan Taha Çokadar’a, toplam 40 yardlık pas oyunundan Can Demirsoy’a attığı touchdown pasları ve akabindeki ekstra gollerle ilk 5 hücum serisinde istediği sonuca ulaşan Koç Rams, soyunma odasına 35-0’lık üstünlükle gitti. 

Üçüncü çeyrekte maçın ilk savunma touchdownına imza atan Bordo Siyahlılar, bu sayıyı Yiğitcan Ertür’ün yaklaşık 60 yardalık interception dönüşünden buldu. Ekstra sayının gol olmasıyla Rams, son 12 dakikaya 42-0 önde girdi. Maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde tutan Koç Rams, Taha Çokadar’ın 5 yarda koşu oyunu sonunda gol bölgesine varmasıyla maçın skorunu tayin etti ve mücadeleyi 48-0 kazandı.