Dünya Kaynak: Hibya Haber Ajansı 19.04.2024 15:01 Güncelleme: 19.04.2024 15:24

Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kazakbaev'den Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.
Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kazakbaev'den Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Kayseri’ye bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere gelen Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, Ankara Büyükelçisi Kazakbaev ve beraberindeki heyeti, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık giriş kapısında karşıladı.

Başkan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırgızistan’ın kardeşlik hukukunu en güzel sergileyen ülkelerden birisi olduğunu belirtti ve Kayseri’de yapılan çalışmalardan dolayı da teşekkür etti.

Büyükelçi Kazakbaev ise Başkan Büyükkılıç’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Heyetimizle görüşmek için ayırdığınız zaman için çok teşekkür ederim. Programlarınız çok yoğun. Gece gündüz Türk kardeşlerimizle Kayseri’nin daha da gelişmesi için çabalar gösteriyorsunuz, büyük çalışmalar yapıyorsunuz. Sizi kendi adıma, elçilik adına, kardeş Kırgızistan halkı adına saygıyla selamlıyorum Başkanım” dedi.