Magazin Kaynak: ASLIHAN AKDAĞ TÜRKER 10.09.2024 12:17

Kıbrıs'ta Altay Çoşkusu

​Altay Biber, Kıbrıs'ta Sahne Aldı. Başarılı şarkıcı Altay Biber, önceki gün Kıbrıs'ın İskele bölgesindeki Grand Sapphire Resort'te sahne aldı.
Kıbrıs'ta Altay Çoşkusu

Şık turkuaz spor takım elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken Biber’in performansına yaklaşık iki bin kişi katıldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Altay’a “Yaz ayları sizin için nasıl geçti? Nasıl bir yaz oldu?” sorusu yöneltildi. Biber, “Çok güzel bir yaz geçirdik. Bizi dinlemeye gelen, her nerede olursa olsun bizi yalnız bırakmayan, bizimle beraber eğlenen, o duyguları yaşayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Hiçbir şeyi değiştirmezdim 

Yaklaşık 30 yıldır sahnelerde olan Altay’a bir muhabir, “Türk müziğini şu anda nerede görüyorsunuz? Değiştirmek isteseydiniz, neyi değiştirirdiniz?” sorusunu sordu. Biber, “Hiçbir şeyi değiştirmezdim. Çünkü müzik zaten kendi yolunu buluyor. Şu an müzik yapan kardeşlerimiz, yaşıtlarımız ve üstatlarımız herkes istediği müziği yapabiliyor. Müzik camiasına yeni katılan arkadaşlarımız çok başarılı. Şarkıları severek ve bayılarak dinliyorum. Türk müziği son zamanlarda güzel kazanımlar elde etti.” cevabını verdi. 

Benim şarkılarım herkese açık

Son zamanlarda trend olan rap-arabesk müzik tarzlarına da açık olduğunu belirten Altay, “Genç arkadaşlarımız bizimle böyle bir projede çalışmak isterse, benim şarkılarım zaten herkese sınırsız açık. İsteyen istediği şarkıyı kullanabilir. İsterlerse rap okusunlar, isterlerse rock tarzında okusunlar. Benim şarkılarım herkese açık.” şeklinde konuştu.