Türkiye - Gündem 22.10.2021 11:20

Kendini iyi hissederken yüksek rakam ödeme

2008 yılında kişisel gelişim, reiki, bioenerji konuları üzerine hizmet ve eğitim vermek adına kurulan R2 Akademi Danışmanlık, her türlü sorunda destek ve çözüm üretmeyi hedefliyor. İnsanlar, www.r2akademi.com web sitesinden de ücretsiz olarak "kendini iyi hisset" isimli uygulamadan da yararlanılabiliyor.
Kendini iyi hissederken yüksek rakam ödeme

2008 yılında kişisel gelişim, reiki, bioenerji konuları üzerine hizmet ve eğitim vermek adına kurulan R2 Akademi Danışmanlık, her türlü sorunda destek ve çözüm üretmeyi hedefliyor. İnsanlar, www.r2akademi.com web sitesinden de ücretsiz olarak “kendini iyi hisset” isimli uygulamadan da yararlanılabiliyor.

R2 Akademi Yönetim Kurulu başkanı Erdi Öztürk kurulduğu günden bugüne kadar binlerce memnuniyet mesajı aldıklarını söyledi.

Sektörel olarak bu alanlarda bireysel olarak dürüst hizmet verenler olduğu gibi kişisel duyguları suiistimal eden kötü niyetli birçok kişide olduğu herkes tarafından bilindiğini söyleyen Öztürk, R2 akademinin sektörel misyonu da şu sözlerle özetledi:

“Öncelikle bu hizmeti kurumsal bir yapıda veren memnuniyetsizlik veya bir sorun karşısında danışanlarının muhatap bulabileceği kendi bünyesinde eğitmenler ve ekip arkadaşları çalıştıran muhasebesinden avukatına kadar bir bütün olarak hizmet veren daima kendisini yenileyen bir yapıdır. Danışanlarımıza şunu her zaman belirtiyoruz İnancımız gereği her şey Allah’ın izni ile olur. Gerisi vesileye aracıdır. Kün fe yekün... “Ol der Olur.” Bunun haricinde kesinlik, süre veya gelecek ile alakalı söylemlerden herkesin kaçınması gerekir. Bu tür vaat veren kişi veya kurumlardan lütfen uzak durun. Ayrıca bu tür hizmetler için yüksek rakamlar ödemeyiniz.”