Dünya Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 31.07.2024 12:00 Güncelleme: 31.07.2024 14:33

"Kedi kadınlar" Kamala Harris'e destek vermek için bir araya geliyor

Washington, 31 Temmuz (Hibya) - Bir grup hayvan sever ve kendilerini "kedi kadınlar" olarak tanımlayan bir grup, Kamala Harris'in başkanlık kampanyasını desteklemek üzere bir dizi Zoom çağrısının sonuncusu için bir araya geldi.
"Kedi kadınlar" Kamala Harris'e destek vermek için bir araya geliyor

Salı akşamı düzenlenen toplantıya Nancy Pelosi'nin kızı ve siyasi danışman Christine Pelosi ile Florida Demokrat Parti Başkanı Nikki Fried ev sahipliği yaptı.

Çağrı, ırksal ve etnik kimlik etrafında değil, Donald Trump'ın aday adayı JD Vance'in 2021 yılında o zamanki Fox News sunucusu Tucker Carlson'a ABD'nin Demokratlar, şirket oligarkları ve “kendi hayatlarından ve yaptıkları seçimlerden mutsuz olan ve bu yüzden ülkenin geri kalanını da mutsuz etmek isteyen bir grup çocuksuz kedi kadın” tarafından yönetildiğini söyleyen yorumlarına bir cevap olarak düzenlendi.

Salı günkü toplantı, Abba'nın Dancing Queen şarkısı eşliğinde evcil hayvan fotoğraflarından oluşan bir slayt gösterisiyle başladı.

Sürpriz bir konuk olan Nancy Pelosi, dinleyicilere toplantının amacının kadınların “nasıl sevmek istiyorlarsa öyle sevme ve nasıl yaşamak istiyorlarsa öyle yaşama” özgürlüğüne destek vermek olduğunu söylemeden önce şarkıya eşlik etti.