Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Hibya Haber Ajansı 09.08.2024 14:00 Güncelleme: 08.08.2024 19:46

'KDV Bizden Kampanyası' yoğun talep üzerine uzatıldı

Yanmar Turkey, son teknoloji Yanmar STAGE V motora sahip YM serisi traktörlerinde uyguladığı 'KDV Bizden Kampanyası'nı çiftçilerden gelen yoğun talep üzerine 30 Ağustos'a kadar uzattı.
'KDV Bizden Kampanyası' yoğun talep üzerine uzatıldı

Yanmar Turkey, üstün teknoloji, sürüş konforu ve çevreci motora sahip Yanmar YM serisi traktör modellerinde KDV bedelini kendi üstlendiği kampanyayı, 30 Ağustos’a kadar uzattı. Bu kararda, kampanyanın çiftçilerden gördüğü yoğun talep etkili oldu.

Her zaman çiftçilerin yanında yer alan Yanmar Turkey, 30 Ağustos’a kadar geçerli olacak kampanyada, YM247 – YM359 model traktörlerde KDV bedelini üstlenmeye devam ediyor.

Temmuz ayında başlattıkları KDV kampanyasının, günümüz ekonomik koşullarında faaliyetlerine devam etmeye çalışan çiftçiler için adeta ‘can simidi’ olduğunu belirten Yanmar Turkey Makine A.Ş. Tarım İş Kolu ve İş Geliştirme Müdürü Murat Balkan Kanbir, “Çiftçi müşterilerimize rahat nefes aldıran kampanyamızı, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle bir ay daha uzatma kararı aldık. Böylece traktörünü yenilemek ya da yeni bir traktör almak isteyen çiftçilere büyük bir fırsat daha sunuyoruz. İlgilenen tüm çiftçilerimizi, detaylar için en yakın Yanmar&Solus traktör bayilerimize bekliyoruz” dedi.

Daha az yakıtla daha yüksek performans

KDV Bizden kampanyasına dahil YM247 ve YM359 serisi traktörler, yeni yönetmeliklere uygun STAGE-V uyumlu 4 silindirli Yanmar motoru ve senkronize şanzımanıyla düşük yakıt tüketimi sağlarken güç ve performanstan ödün vermiyor. En zorlu uygulamalar ve arazilerle başa çıkacak kadar güçlü olan modeller, 47 veya 60 HP'lik STG5 güçlü ve kanıtlanmış Yanmar motoruyla aynı zamanda çevresel etkiyi en aza indirecek şekilde tasarlanıyor. Düzenli kontrol ve değişim gerektiren tüm ana bileşenlerin kolayca erişilebilir konumda olması modellerin bakımını daha pratik hale getirirken çiftçinin işini de kolaylaştırıyor.

Yanmar Hakkında

1912 yılında Japonya, Osaka’da kurulan Yanmar, 1933 yılında ilk ticari kompakt dizel motor üretimi yapan firmadır. Yanmar, kuruluşunun temel yapı taşı olan endüstriyel dizel motor üretimi ile ürün gamını, hizmetlerini genişletmeye devam etmiş ve endüstriyel ekipman üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Yanmar, küçük ve büyük deniz motorları, tarım makineleri ve ekipmanları, iş makinaları, enerji sistemleri, endüstriyel motorlar, marin motor ve ekipmanları, makina parça ve komponentleri sağlayıcısı olarak global operasyonlarını yedi iş kolunda sürdürmeye devam etmektedir. Karada, denizde ve hayatın her alanında yer alan Yanmar’ın ‘müşterilerinin üretim ve enerji sarfiyatı konularında karşılaştıkları zorluklara odaklanıp, gelecek için insan yaşamının değerini artıracak sürdürülebilir çözümler sunma’ misyonu, ‘Sürdürülebilir Gelecek’ sağlayabilmek için Yanmar’ın benimsemiş olduğu temel ilkedir.