Sağlık Kaynak: ŞAFAK GÜVEN 05.08.2024 13:07

Kaz ayakları korkulu rüyanız olmasın

20'li yaşlarımızdan sonra özellikle göz çevremizde ince çizgilerin oluşturduğu kırışıklık görünümü olan kaz ayağı, aynaya baktığımızda daha yaşlı ve yorgun hissettiriyor. Haliyle bu görünüm cansız bir izlenim bırakan bakışlara davetiye çıkarırken medikal ve cerrahi işlemler de belirli bir süre etkili olabiliyor.
Kaz ayakları korkulu rüyanız olmasın

Hızla geçen zamanın izlerini taşıyan göz çevresinde, fazla mimik kullanımı ve yetersiz nemlendirme sonucu ince çizgi görünümü meydana gelebiliyor. Göz çevresi bakımı, genç ve taze bir görünüm elde etmek isteyenler için büyük önem taşıyor. Çünkü göz çevresinde yer alan cilt dokusu son derece hassas ve narindir. Uzmanlar, bu sorunla başa çıkmanın mümkün olduğunu ve doğru bakımla genç bir görünümün sürdürülebileceğini belirtiyor. Göz çevresinde oluşan kırışıklıklarla başa çıkmak için, cilt tipine uygun bakım ürünlerinin kullanılması ve cildin düzenli olarak nemlendirilmesi büyük önem taşıyor. Ayrıca, sağlıklı beslenme ve yeterli su tüketimi de cilt sağlığını destekleyen önemli faktörler arasında yer alıyor.

Göz Çevresi Bakımında Yeni Bir Dönem

Gelelim kaz ayaklarına karşı mücadelede yardımcılarından biri olabilecek bir uygulama ile tanışmaya! Doğal yöntemlerin yanı sıra, gelişen teknolojiyle birlikte göz çevresi bakım ürünleri de daha etkili hale geldi. Dünyanın en çok ödül alan güzellik şirketi Geske, Warm & Cool Eye Massage cihazı ile şişlikleri, göz altı torbalarını, yorgunluğu ve ince çizgileri hedefleyerek en üst düzey göz bakımını sunuyor. Dakikada 11.000 sonik titreşim ile göz çevresine nazikçe masaj yaparak kas gerginliğini ve göz çevresindeki şişkinliği anında azaltıyor ve canlı bir görünüm sunuyor. Mikro akım titreşim teknolojisi, göz kremlerinin cilde masajla emdirilmesine yardımcı olur ve böylece ürünlerin etkinliğini artırıyor. Cihazın 2 farklı yeteneklerinden biri olan ısıtma işlevi, gözenekleri açarak cildin göz kreminin aktif bileşenlerine daha iyi hazırlanmasını sağlar. Ayrıca hızlı bir soğutucu bakımı, rahatlatıcı bir göz masajı sunarak dondurulmuş salatalıkların yerine pratik bir alternatif sunuyor.

Canlı ve Genç Bir Bakış, Göz Çevrenizi Yeniden Keşfedin!

Dünya'nın bütünsel cilt bakım serisine sahip olan Geske, güzellik sektörüne yeni bir soluk kazandırarak dünya çapında beğenilen moda yayınlarını ve tasarım jürilerini hayran bırakmaya devam ediyor. ELLE Magazine'in 1 Numaralı Güzellik İnovasyonu Ödülü, en eski ve en prestijli İyi Tasarım Ödülü, Red Dot Tasarım Ödülü’nün yanı sıra son olarak en iyi cilt bakımı ürünleri ile Marie Claire 2024 Cilt ve Saç Ödülü'nü kazandı. Ameliyatsız, acısız ve doğal bir cilt görünümüne kavuşmak, Geske sayesinde kolaylaşıyor. Geske ile cildinizin en yüksek potansiyelini her gün açığa çıkarma gücüne sahipsiniz. Kullanıcılar yapay zeka destekli cihazları, günlük cilt bakım rutinlerine kolayca entegre ederek zamanla fark edilebilir sonuçlar elde edebiliyorlar. Warm & Cool Eye Massager ile göz çevresindeki ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmak, daha canlı ve enerjik bir bakışa sahip olmak artık mümkün. Zamana meydan okuyun ve genç kalmanın keyfini çıkarın!