Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 17.03.2024 16:00 Güncelleme: 17.03.2024 16:21

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ikinci ''Emekliler Kafeteryası'' hizmete açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, emekli vatandaşlara yönelik hayata geçirdiği proje kapsamında 'Emekliler Kafeteryası'nın ikincisini Belsin bölgesinde hizmete açtı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ikinci ''Emekliler Kafeteryası'' hizmete açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde hizmete giren Emekliler Kafetaryası’nın ardından ikinci Emekliler Kafetaryası’nı Melikgazi ilçesi 30 Ağustos Mahallesi, Hasan Esat Işık Bulvarı üzerinde vatandaşların hizmetine sundu.

Emekli vatandaşların sosyalleşerek keyifli ve verimli vakit geçirmelerine imkan tanımak amacıyla büyükşehir belediyesi tarafından kent genelinde yaygınlaştırılmaya devam edilen proje çerçevesinde Mini Terminaller emekliler için kafeteryaya dönüştürülüyor.

İçerisinde mini kütüphanesi, satranç takımları, TV izleme bölümü gibi imkanları bulunan Emekliler Kafeteryası, sıcak ve soğuk içecek çeşitleri ile Fevzi Çakmak Mahallesi’nin ardından 30 Ağustos Mahallesi’nde de emekli vatandaşlara sosyalleşebilecekleri nezih bir ortamda hizmet vermeye başladı. Emekliler Kafeteryası, hafta içi ve hafta sonu saat 09.00 ile 19.00 arasında hizmet veriyor.