Kayseri Kaynak: Hibya Haber Ajansı 01.02.2024 15:00 Güncelleme: 01.02.2024 15:23

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç: "Şehrimizi çok seviyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anadolu Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tuzcuoğlu ve yeni yönetimini ağırladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç: "Şehrimizi çok seviyoruz

Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Büyükkılıç, yeni yönetime ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Büyükkılıç, galerici esnaflarının talep ve önerilerini dinleyeceklerini belirterek, “Varsa talepler, onları dinleriz, beraber değerlendiririz. Bu şehrimizin olmazsa olmazı olan canlarımıza ne gerekiyorsa onu yaparız.” dedi.

Kayseri’yi çok sevdiklerini söyleyen Başkan Büyükkılıç, “Biz sizler için varız, buralar hizmet yeridir. Biz sizlerle beraber bugünlere geldik. Sayın Cumhurbaşkanımız bizim şahsımıza cumhur ittifakı anlayışı içerisinde bir görev tevdi etti. Ayrım gözetmeden, herkesi bağrımıza basarız, bir ağabey, bir kardeş anlayışı içerisinde bağrımıza basarız. Biz toplumu böyle görüyoruz. Anadolu ahlakı ve irfanı ile bu anlayış içerisinde kucaklayıcı olacağız.” dedi.

Anadolu Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tuzcuoğlu da Başkan Büyükkılıç’a galerici esnafları olarak her zaman yanında olduğu için teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını tebrik ederek, hayırlı olmasını temenni etti.