Bülten Kaynak: Musa ALİOĞLU 17.03.2024 07:12

Kartal'ı adaletle, birlikte yöneteceğiz

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, Cevizli Mahallesi'nde Türk Eğitim Sen 2 No'lu Şube üyeleri ile bir araya geldi.
Kartal'ı adaletle, birlikte yöneteceğiz

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt’un eşlik ettiği buluşmada Mimar Karakaya, “Arkamızda sayın Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli var. Her türlü sıkıntıyı aşarız inşallah. Kartalımızı adaletle, birlik ve beraberlikle yöneteceğiz” dedi.  Mevcut Kartal Belediyesi yönetimini eleştiren başkan adayı Karakaya, “Yapacak çok işimiz diye bir pankart gördüm. Doğrudur. Çünkü hiç bir iş yapmadılar” diye konuştu.

GENÇLERİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Gençlere yönelik projelerini açıklayan Mimar Karakaya, “Çocuklarımız, gençlerimiz sokakta kalmasın. Büyük bir spor merkezi yapacağız. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Üniversiteye gidecek. Bir dil ve bir enstrüman bilecek. Kendini geliştirecek ki dünya ile rekabet edelim” ifadelerini kullandı.

PAZARLAR İÇİN MOBİL KREŞ MÜJDESİ

Karakaya, “Engelli ve yaşlılarımız için mekânlar yapacağız. Bu mekânlar aynı zamanda engelli ya da yaşlı bireyi olan ailelerin de buluşma ve rahatlama noktası olacak. Hem burada dertleşecek hem de birlikte çözüm üretmek için bilgi paylaşımı yapacaklar Her mahallenin ortak kullanacağız pazarlar yapacağız. Ve o pazarlara mobil kreşler yapacağız. Aileler çocuklarını oraya bırakacak ve rahat rahat alışverişlerini yapacaklar” şeklinde konuştu.