Spor 20.02.2018 11:35 Güncelleme: 20.02.2018 11:46

Kartal Devler Ligi'nde Sürpriz Peşinde

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi son on altı turu ilk maçında Bayern Münih ile karşılaşacak.
Kartal Devler Ligi'nde Sürpriz Peşinde

Mina ÖZERTAN

Şampiyonlar Ligi’nde grubunu namağlup olarak bitiren Beşiktaş çeyrek final yolunda Alman devi Bayern Münih’e konuk olacak. Bu zorlu karşılaşma Allianz Arena’da Türkiye saatiyle 22.45’de başlayacak.

Devler Ligi sahnesinde başardıklarıyla Avrupa’da adından söz ettiren siyah beyazlı takım bu kez de dünyanın en güçlü beş takımından biri olan Bayern Münih karşısında imkansızı başarmak için sahaya çıkacak.

Kaybedecek birşeyi olmayan Şenol Güneş ve öğrencilerinin Bavyera temsilcisine tarihin en büyük şoklarından birini yaşatması da uzak bir ihtimal değil.

Beşiktaş’ın muhtemel onbiri:

Fabri, Adriano, Pepe, Vida, Medel, Atiba, Tolgay, Talisca, Babel, Quaresma, Negredo

Bayern Münih’in muhtemel onbiri:

Ulrich, Rafinha, Süle, Hummels, Alaba, Rodriguez, Vida, Coman, Ribery, Müller, Lewandowski

CENK GİTTİ LOVE GELDİ

Devre arasında Cenk Tosun’u İngiliz ekibi Everton’a kaptıran Kartal, bu zorlu eşleşmede gol yollarında en etkili oyuncularından birini kaybetti. Cenk’in yerine tecrübeli golcü Vagner Love transfer edilirken Love-Negredo ikilisinin Bayern’in savunmasını ne kadar zorlayacağı merak ediliyor.

BAYERN’İN HÜCUM HATTI KORKUTUYOR

Alman ekibinin hücum hattında ise dünyanın sayılı golcülerinden ikisi bulunuyor. Dünya Devlerinin transfer listelerinde ilk sırada yer alan Lewandowski – Müller ikilisi siyah beyazlı takımın defans oyuncularına oldukça zor anlar yaşatacağa benziyor.

ÜÇ FUTBOLCU KART SINIRINDA

Beşiktaş’ta üç oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Grup maçlarında iki kez sarı kart gören Tolgay Arslan, Caner Erkin ve Andersson Talisca yarınki mücadelede kart görmeleri halinde 14 Mart’taki rövanş karşılaşmasında forma giyemeyecek.