Magazin 20.04.2018 02:00 Güncelleme: 20.04.2018 13:56

Kanserli Çocuklar İçin Bir Aradalar

Kanser tedavisi gören çocukların dileklerini gerçekleştirmek için oyuncu Alper Türedi'nin sosyal medyada başlattığı "Bir Dileğim Var" projesinin 4. geleneksel konseri önceki akşam Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.
Kanserli Çocuklar İçin Bir Aradalar

Geceden kazanılan gelirle kanser tedavisi gören çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürecek Bir Dileğin Var ekibi, tam kadro görev başındaydı. Gerçekleşen konserde Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Betül Demir, Halil Sezai, Linet, Yeşim Salkım gibi ünlü isimler sahne aldılar.

HALİL SEZAİ'NİN KULİSİNİ BASTI

Usta yorumcu Cengiz Kurtoğlu, gazetecilerle birlikte Halil Sezai'nin kulisini bastı. Kurtoğlu, "Halil benim değerli kardeşimdir. 'Duyanlara Duymayanlara' şarkımızı harika okudu. Önemli bir müzik adamı" şeklinde konuştu. Kulisini gazetecilerle birlikte basan Cengiz Kurtoğlu'nun gören Halil Sezai ise şoke oldu. Halil Sezai "Çok şaşırdım gerçekten Canım Cengiz abim her zaman başımızın üstünde yeri vardır" dedi.

SARIŞIN OLDU

Yeşim Salkım önceki akşam konserde yerini alan bir diğer ünlü isimdi. Salkım, uzun yıllardır kumral olan saçlarını sarıya boyayarak radikal bir karara imza attığı görüldü. Ünlü şarkıcı "Yeni albüm öncesi, hayatımda ilk defa saçlarımı sarı yaptım. Bu yaz gerçekten güzel projelerle sizlerle olacağım. Bol bol Bodrum'da vakit geçireceğim bu yaz. Orada ev satın aldım. Bütün sahnelerimi de Bodrum'da zaten. Güzel bir yaz bizi bekliyor" şeklinde konuştu.