Magazin 26.06.2022 05:00

KABARE TADINDA BOĞAZ KONSERİ

Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam Volkan Konak rüzgârı esti.
KABARE TADINDA BOĞAZ KONSERİ

“Kuzeyin Oğlu” Volkan Konak şiirleriyle, hikâyeleriyle, şarkılarıyla kabare tadında muhteşem bir konsere imza attı. Bir süredir sahneden uzak olduğunu belirten Volkan Konak, “2 aydır tatildeydim. Bir tuhaf oldum bu akşam. Şarkıların sözlerini unutursam şaşırmayın” sözleriyle heyecanını paylaştı. 2 ay sonra ilk kez sevenleriyle Kuruçeşme Açıkhava’da buluşan Volkan Konak sahne performansıyla müzikseverleri bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

VOLKAN KONAK’TAN ZEYBEK İLE ATA’YA SELAM

Volkan Konak’ın sevilen şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söylediği gecede klarnetin usta isimlerinden Altan Gözetlik “Zeybek” resitaliyle mest etti. Volkan Konak, klarnetin dile geldiği anlara zaman zaman Zeybek figürleriyle eşlik ederken ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün barkovizyona gelen görüntüleriyle Kuruçeşme Açıkhava'da alkış tufanı koptu.

ALTAN ÇETİN İMZALI YENİ ŞARKI MÜJDESİ

Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Volkan Konak single hazırlığında olduğunu müjdeledi. Volkan Konak bir hafta, on gün içinde müzikseverlerle buluşturmaya hazırlandığı yeni şarkısı için “Aleni Aleni gibi özel bir şarkı. Altan Çetin yine bizim bedenimize uygun bir elbise dikti” dedi.