Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 29.07.2024 12:00 Güncelleme: 29.07.2024 13:06

Kabaktepe: İşgalci siyonist İsrail'in dışişleri bakanı, haddini fazlasıyla aşmıştır

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.
Kabaktepe: İşgalci siyonist İsrail'in dışişleri bakanı, haddini fazlasıyla aşmıştır

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında yaptığı açıklamaya ilişkin "Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında aşağılık ifadeler kullanan İşgalci siyonist İsrail’in Dışişleri Bakanı, haddini fazlasıyla aşmıştır" dedi.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın insan haklarına ve vicdani değerlere dayalı siyasetine duyduğu rahatsızlığını ifade ederken, aslında kendi suçlarını gizlemeye çalıştıklarını belirten Kabaktepe, "Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, işledikleri soykırım suçlarını ve insanlık dışı eylemleri örtbas edemeyecekler"  açıklamasını yaptı.

İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, İsrail'in Gazze’de işlenen soykırım suçları nedeniyle adalet ve insanlık önünde hesap vereceklerini belirterek şunları söyledi:

"Katliamlarla, soykırımlarla ve cinayetlerle anılan bu terör devletinin temsilcileri, hukuk önünde hesap vermekten kaçamayacaklar. Dünyanın gözü önünde masum sivilleri; kadın ve bebekleri acımasızca katleden bir yapının temsilcisinin sözleri, insanlık adına hiçbir değer taşımamaktadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, her zaman olduğu gibi mazlumların ve mağdurların yanında yer almaya devam edecektir. Tarihinden aldığı misyonuyla, mazlumların sesi ve umudu olan Türkiye, soykırımcı ve savaş suçlusu İsrail’in hadsiz söylemlerine karşı dimdik durmaktadır."