Dünya Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.07.2024 19:00 Güncelleme: 13.07.2024 14:49

Jeffries: Biden ile Demokrat milletvekillerinin ileriye dönük görüşlerini paylaştım

Washingon, 12 Temmuz (Hibya) - ABD Temsilciler Meclisi Demokratlar lideri Hakeem Jeffries, Biden ile özel olarak görüştüğünü ve milletvekillerinin ''ileriye dönük görüşlerini'' paylaştığını söyledi.
Jeffries: Biden ile Demokrat milletvekillerinin ileriye dönük görüşlerini paylaştım

Temsilciler Meclisi azınlık lideri Hakeem Jeffries dün Joe Biden ile yaptığı özel görüşmede milletvekillerinin "ileriye dönük yol hakkındaki içgörülerini, samimi bakış açılarını ve sonuçlarını" paylaştığını söyledi.

Görüşme, bir düzineden fazla Temsilciler Meclisi Demokratının, ilk münazaralarında Donald Trump karşısında tökezleyen performansının ardından Başkan'a yeniden seçilme teklifini sona erdirmesi çağrısında bulunmasının ardından gerçekleşti.

Jeffries, Temsilciler Meclisi'ndeki 213 Demokratın tamamıyla konuştuktan sonra Biden ile de görüşeceğine söz vermişti ve bugün milletvekillerine gönderdiği mektupta Biden'ın yanıtını detaylandırmadan bunu yaptığını belirtti.

Jeffries milletvekillerine gönderdiği mektupta şunları yazdı:

"Geçtiğimiz birkaç gün boyunca Temsilciler Meclisi Demokratları, özgürlük, demokrasi ve sıradan Amerikalıların ekonomik refahının tehlikede olduğu bir dönemde ülkemizin geleceği hakkında düşünceli ve kapsamlı bir tartışma yürüttüler. Söylemimiz samimi, açık görüşlü ve kapsamlı olmuştur.

Temsilciler Meclisi Demokrat Grubu adına Başkan Joe Biden'dan özel bir görüşme talep ettim ve bu talebim nezaketle kabul edildi. Bu görüşme dün akşam gerçekleşti. Başkan Biden ile yaptığım görüşmede, yakın zamanda birlikte geçirdiğimiz süre zarfında Kafkasya'nın paylaştığı içgörü, samimi bakış açıları ve ileriye dönük yol hakkındaki sonuçların tamamını doğrudan ifade ettim.

Temsilciler Meclisi Demokratlarının bu Kongre boyunca yaptığı gibi, sıradan Amerikalıların menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Temsil etme ayrıcalığına sahip olduğumuz toplumların hizmetinde sürdürdüğünüz liderliğiniz için teşekkür ederiz."