Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 19.07.2024 13:01 Güncelleme: 19.07.2024 14:12

JAECOO, Türkiye pazarına giriş yaptı

Off-Road SUV segmentinin yeni neslini temsil eden JAECOO, kısa bir süre önce gerçekleştirdiği lansmanla Türkiye pazarına giriş yaptı.
JAECOO, Türkiye pazarına giriş yaptı

“Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” temasıyla gerçekleştirilen Türkiye marka lansmanının ardından Çin’in Dalian kentinden yola çıkan ilk parti JAECOO 7’ler temmuz ayının ikinci yarısında Türkiye'ye giriş yapıyor. Avrupa’nın en yüksek hacimli teslimatıyla yeni araçların showroom’larda yerini alması ile beraber JAECOO, ağustos ayı başında İstanbul’da yeni JAECOO 7 modeli için kapsamlı bir ürün tanıtımı gerçekleştirecek.

Markanın Türkiye’deki ilk kentsel Off-Road SUV modeli olan JAECOO 7, Türk tüketicilere yeni bir sürüş deneyimi yaşatacak. Markanın Türkiye’de tanıtacağı ilk şehir içi Off-Road SUV modeli JAECOO 7, Türk tüketicisine tamamen yeni bir sürüş deneyimi sunarak Türkiye pazarında yeni bir şehir içi Off-Road yaklaşımı oluşturacak.

JAECOO’nun ilk üst düzey arazi aracı olan JAECOO 7, mükemmel arazi performansıyla öne çıkıyor. Off-Road ve teknolojiye odaklanan JAECOO 7, markanın “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” felsefesine dayanıyor ve JAECOO tarafından geliştirilen ARDIS-Tüm Zeminlerde Akıllı Sürüş Sistemi ile donatıldı.

Ağustos ayının başlarında, JAECOO’nun ürün tanıtımı İstanbul’da yapılacak. Böylece tanıtım etkinliği sadece JAECOO 7’nin daha fazla ürün özelliğini ortaya koymakla kalmayacak, aynı zamanda markanın Türkiye’deki itibarını ve etkisini daha da güçlendirerek Türkiye pazarındaki gelişimi için sağlam bir temel oluşturacak.

JAECOO’nun Türkiye’deki yerelleşme yaklaşımının inşası da devam ediyor ve kullanıcılar için yeni otomobil satın alma deneyimleri oluşturuyor. Bununla birlikte marka, satış ve servis ağının Türkiye’nin merkez illerini ve ticari bölgelerini de kapsamasını ve tüketicilere kapsamlı hizmet sunulmasını sağlayacak.