Vakıf Katılım web
Otomotiv Kaynak: UĞUR ONUR URHAN 11.08.2024 13:00 Güncelleme: 09.08.2024 15:34

JAECOO 7, Türkiye'de satışa sunuldu

Çinli sofistike off-road SUV markası JAECOO, küresel pazardaki ilk modeli JAECOO 7'yi Avrupa'da İngiltere, İspanya, İtalya, Polonya ve Rusya'nın ardından Türkiye'de de satışa sundu.
JAECOO 7, Türkiye'de satışa sunuldu

JAECOO, ilk kentsel off-road SUV modeli JAECOO 7’yi Türkiye’de satışa sundu. “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” felsefesiyle tanıtılan, üst seviye teknolojiye sahip donanımları ve sürüş sistemleriyle hem şehir içi hem de arazi şartlarına uygun olarak tasarlanan JAECOO 7, 1 milyon 920 bin TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de yollara çıkmaya başladı.

1.6 litrelik turbo beslemeli benzinli motoru ve 7 ileri çift kavramalı DCT şanzıman kombinasyonuyla satışa sunulan JAECOO 7, Revive ve Evolve isimli iki farklı donanım seviyesiyle sunulan  4x2 ve 4x4 çekiş sistemi seçenekleriyle showroomlarda yerini aldı.

2024 yılında ilk etapta 17 ilde 22 ayrı noktada satış ve satış sonrası hizmeti verecek yetkili satıcı ile hizmete başlayan JAECOO Türkiye, eylül ayı itibarıyla showroom sayısını 30’un üzerine çıkartmayı hedefliyor.

Araç, zorlu arazi şartlarına uygun SUV’ların sofistike formlu yeni neslini temsil ediyor.  Türkiye’de Revive donanımlı 4x2 ve Evolve donanımlı 4x4 olmak üzere iki farklı çekiş ve donanım seçeneği ile satışa sunulan JAECOO 7 modelinde 1598 cc’lik 4 silindirli, turbo beslemeli, direkt benzin enjeksiyonlu motor kullanılıyor. 1.6 TGDI motor, 7 ileri çift kavramalı otomatik DCT şanzımanla kombine ediliyor.

Türkiye’de Revive donanımlı 4x2 ve Evolve donanımlı 4x4 olmak üzere iki farklı çekiş ve donanım seçeneği ile satışa sunulan JAECOO 7 modelinde 1598 cc’lik 4 silindirli, turbo beslemeli, direkt benzin enjeksiyonlu motor kullanılıyor. 1.6 TGDI motor, 7 ileri çift kavramalı otomatik DCT şanzımanla kombine ediliyor.

Her iki versiyonda da 235/50 R19 ölçülerinde lastiklerle yollara çıkan JAECOO 7’nin her iki donanımdaki versiyonda da ön frenler hava soğutmalı disk ve arka frenlerde de disk kullanılarak güvenli ve mutlak yavaşlama sağlanıyor.