Yerel Yönetimler Kaynak: Hibya Haber Ajansı 10.09.2024 15:00 Güncelleme: 08.09.2024 16:34

İZELMAN Anaokulları Çocuk Kulübü, çocuklara eğitici ve eğlenceli atölyeler düzenliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları tarafından her yıl İzmir Enternasyonal Fuarı süresince hizmet veren Çocuk Kulübü, çocuklara eğitici ve eğlenceli atölyeler düzenliyor.
İZELMAN Anaokulları Çocuk Kulübü, çocuklara eğitici ve eğlenceli atölyeler düzenliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları Çocuk Kulübü hizmetiyle çocuklara eğlenceli ve eğitici atölyeler düzenliyor. Fuarda çeşitli aktivitelere katılırken hem çocuklarını mutlu etmek hem de onları gönül rahatlığı ile emanet etmek isteyen ebeveynler, Çocuk Kulübü’nü ziyaret ediyor.

Çocuk Kulübü hakkında bilgi veren İZELMAN Buca Anaokulu Şefi Senay Gelen, “İZELMAN Anaokulları olarak fuarımızda 7 çocuk atölyesi gerçekleştiriyoruz. Çocuklarla eğitici ve eğlenceli zamanlar geçiriyoruz. Çocuklarını bize güvenle bırakıp fuarı gezmek isteyen ebeveynler, kimlikle birlikte çocuklarını bize bırakıyor. 4-7 yaş arası çocukları kulübümüze kabul ediyoruz ve öğretmenlerimizle birlikte çocuklara yönelik çocuk yogası, fen ve doğa, cimnastik, sanat ve beceri, akıl oyunları, origami ve serbest zaman atölyeleri yapıyoruz. Çocuklar açık havada zaman geçirirken çok mutlu oluyor. Bu sırada ebeveynler de fuarda rahatça vakit geçirebiliyor” dedi.