Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 27.03.2024 15:12

İtalyan kahvesi ve Türk kahvesi, Arzum OKKA Rich Moka Pot ile bir araya geldi

Arzum OKKA'nın İtalyan kahvesi ile Türk kahvesini bir araya getiren yeni ürünü Arzum OKKA Rich Moka Pot kahve keyfinizi çeşitlendirmeye aday. Moka Pot ile sunduğu moka kahvesi, Rich karıştırıcılı cezve ile klasik ya da sütlü Türk kahvesi, süt köpürtme, süt ısıtma seçenekleri ile kullanıcısına sınırsız sayıda içecek hazırlama imkânı tanır.
İtalyan kahvesi ve Türk kahvesi, Arzum OKKA Rich Moka Pot ile bir araya geldi

Türk kahvesini sevdiren marka Arzum OKKA’nın inovasyona verdiği önemle ürettiği Arzum OKKA Rich Moka Pot; moka pot ile karıştırıcılı Rich cezvesini bir araya getirerek 2 farklı ürünü tek bir cihazda ve aynı anda kahve severlere sunuyor. Rich cezvesi hem Türk kahvesi makinesi hem de sıcak ve soğuk süt köpürtücü olarak veya salep, sıcak çikolata gibi sıcak içecekler hazırlayabilir. 3 fincan kapasiteli moka pot ise geleneksel İtalyan kahvesi severler için idealdir.  

 

Moka Pot ve Çok fonksiyonlu Karıştırıcılı Rich Cezve bir arada 

OKKA Rich Moka Pot ile Cappuccino’dan Iced Latte’ye, Cortado’dan Affogato’ya kadar birçok kahve seçeneğini kolaylıkla hazırlamak mümkün. Arzum OKKA Rich Moka Pot içecek hazırlama istasyonu, kişiselleştirilmiş sınırsız sayıda tarifi kullanıcısına kendi mutfağında hazırlama imkânı sunarken mutfaklara yenilik taşır. Denenecek farklı lezzetler için kullanıcısını cesaretlendirir. Moka pot ile Rich karıştırıcılı cezveyi aynı anda veya ayrı ayrı çalıştırılabilir. Moka kahvenizi demlerken eş zamanlı olarak süt köpüğünü de hazırlayarak, vakit kaybı yaşamadan bol köpüklü bir cappuccinonun tadını çıkarabilirsiniz. Rich karıştırıcılı cezvenizde lezzetli bir sıcak çikolata hazırlarken, moka potta moka kahvenizi demleyerek farklı zevklere farklı içecekler sunabilirsiniz.