Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 28.06.2024 15:31

İşte Ece'nin cesur ve futuristik yeni hali!

Türk pop müziğinin yenilikçi ismi Ece Seçkin, çok beklenen albümü Spektrum'un ikinci teklisi "Atmıyor Nabzım" ile dinleyicilerini bir kez daha sarsmaya hazır. Sözü ve müziği Emrah Karakuyu'ya ait olan "Atmıyor Nabzım", Ece Seçkin'in enerjik ve iddialı yorumuyla hayat buluyor.
İşte Ece'nin cesur ve futuristik yeni hali!

 

Klipte Seçkin’in giydiği marjinal kostümler, ünlü tasarımcı Liam Der tarafından hazırlandı ve fütüristik, cesur detaylarıyla büyük beğeni topladı. Ece Seçkin, klibindeki kareleri sosyal medya hesaplarında paylaşır paylaşmaz takipçilerinden büyük ilgi gördü ve paylaşımlar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı. Sosyal medya kullanıcıları, Seçkin’in yeni tarzını ve marjinal kostümlerini övgü dolu sözlerle karşıladı. Takipçileri, Ece Seçkin'in pop müziğe getirdiği yenilikçi yaklaşımı takdir ederek, şarkı ve klip hakkında övgü dolu yorumlarda bulundu.

 

Klibi ünlü yönetmen Murad Küçük tarafından çekilen "Atmıyor Nabzım", ileri seviye artırılmış gerçeklik teknolojisiyle izleyicilere gerçeküstü bir deneyim sunuyor. "Atmıyor Nabzım", 28 Haziran Cuma gününden itibaren DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı!