Magazin Kaynak: BURHAN AKDAĞ 03.08.2024 23:17

İrem Derici durmak bilmiyor

Youtube'da izlenme sayısı 100 milyonu geçen en çok şarkıya sahip Türk kadın pop yıldızı olan İrem Derici yeni teklisi 'Gidelim Mi Buralardan' ile karşımızda. Derici şarkıya Bodrum'da çektiği kliple yazı, Bodrum'u ve tatile ekranlardan evlerimize taşıyor…
İrem Derici durmak bilmiyor

İrem Derici Youtube Music Charts verilerine göre izlenme sayısı 100 milyonu geçen en çok şarkıya sahip Türk kadın pop yıldızı oldu. Derici’nin 7 şarkı ile ulaştığı bu başarının sırrı müzik severlerle arasındaki bağı düzenli aralıklarla çıkardığı şarkılarla kuvvetlendirmesi. O, müzik listelerinden asla eksilmiyor. Dijital platformlarda, radyolarda, playlistlerde birden çok şarkısıyla güncelliğini koruyarak meslektaşları arasında fark yaratıyor. Başta Youtube olmak üzere klipleri milyonlarca kez izlenen, bir o kadar da şarkıları dinlenen İrem Derici üretmeye devam ediyor.

 

İrem Derici 2024 yılında ardı ardına çıkardığı ‘Delil’, ‘Milyonda Bir’, ‘Beni Bilen İyi Biliyor’dan sonra sözü ve müziği Tüzün’e düzenlemesi Mustafa Ceceli‘ye ait ‘Gidelim Mi Buralardan’ ile karşımızda. Bugün tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşan şarkı saatler içinde popülerliği yakaladı! Sosyal medyada defalarca paylaşılan ‘Gidelim Mi Buralardan’a Bodrum’da klip çeken İrem Derici yazı ekranlardan evlere taşıyor.