Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 13.04.2024 07:00 Güncelleme: 12.04.2024 01:19

İlkbahar/yaz sezonuna çarpıcı bir yorum getiriyor

Dünya markalarını Türkiye modasıyla buluşturan V2K Designers, ilkbahar/yaz sezonunda, özenle yaptığı marka seçkisini genişleterek göz alıcı koleksiyonlar sunuyor.
İlkbahar/yaz sezonuna çarpıcı bir yorum getiriyor

V2K Designers, her sezon zenginleştirdiği marka seçkisine 2024 ilkbahar/yaz sezonunda da dünyanın en prestijli ve özgün markalarını bir araya getirerek buluşturduğu bir koleksiyon hazırladı. Dünya modasının en özel markalarından oluşan tasarımları sunan V2K Designers, sezona benzersiz bir imza atıyor.

 

Dünyaca ünlü yepyeni markalar ilk kez V2K Designers Exclusive SS’24’te!

 

V2K Designers, exclusive markalarıyla çarpıcı stilin lüks ile buluştuğu tasarımları bir araya getiriyor. V2K, her sezon favori hale gelen markalarına SS’24 sezonunda dünyaca ünlü, yepyeni markalar ekliyor. Coperni, Marina Moscone, Ottolinger, Peter Do, Ronny Kobo, Vivienne Westwood, UDM, Kaleos markalarından en özel koleksiyonlar bu sezon ilk kez ve sadece V2K Designers’ta sunuluyor.

 

V2K Designers’ta exclusive olarak sunulan markalar, desen ve renk çeşitliliğiyle öne çıkan tasarımları, sezonu yansıtan renkleri ve sanattan ilham alan çizgileriyle farklı değişikliklerle birleşen bir stil imkânı sunuyor.

 

V2K Designer ilkbahar/yaz boyunca marka seçkisiyle özgün bir tarz ortaya koyuyor.

 

V2K Designers tüm markalar

10 Crosby, Acler, Acne Studios, Agua By Agua Bendita, Alc, Alessandra Rich, Alexandre Vauthier, Alexis, Area NYC, Aya Muse, Azulu, Bec & Bridge, Bevza, Blumarin, Borgo De Nor, By Malene Birger, Cara Cara, CDG Play, Christopher Esber, Coperni, David Koma, Frame, Ganni, Gedebe, Helene Berman, Junya Watanabe, Jw Anderson, Kaleos, Laquan Smith, Love Shack Fancy, Love Stories, Lug Von Siga, Maison Kitsun, Maison Margiela Mm6, Manu Atelier, Marina Moscone, Marni, Mlouye, Monse, Mother Denim, Mugler, Nicholas, Oscar De La Renta, Ottolinger, Paris Texas, Peracas, Peter Do, Philosophy, Proenza Schouler, Rabanne, Rixo, Roberto Cavalli, Rochas, Ronny Kobo, Saloni, Self Portrait, Silvia Tcherassi, Simkhai, Simone Rocha, Siedres, Staud, Thom Browne, UDM, Ulla Johnson, Victoria Beckham, Vivienne Westwood, Zimmermann.